Melyik a legerősebb tank?
-páncélzatra
-tűzerőre
-motor erősségére
értem!
Utolsó!
Szánalmas vagy! Tényleg kapitális baromságokat hordasz összes. Közöd nincs a témához, csak magadat járatod le.
mi ebben a hülyeség?te elmebajnok.inkább maradj kussba most már.
én jártas vagyok a német technológiában és csodálom is mivel évtizedekkel megelözte a korát.
de hogy ratte nem létezett az fix.nem lehet egy akora tankot 5hónap alatt megépiteni.
biztos én vagyok a hülye.itt van például a maus.tize akkora de mégis sokkal tovább tartott a megépitése.az első ötlet 1941ben született róla.1944 szeptemberére lett kész. egy ratte-t meg nyilván 5perc alatt összedobnak nem igaz?
vhogy igy történt: hitler:kell egy ratte most! a felelős miniszter válasza(speer):igenis! holnapra meglesz!
de járasd le magad még jobban.cseppet se vagy szánalmas.és csak engem tudsz szidni még utána is.minta ember vagy.(nehogy komolyan vedd)szánalom a köbön.
Az nem is az én válaszom volt:) Nézd már meg a százalékokat:)
Én veled nem tárgyalok!
Egyébként:
A Maus tervezéséhez Ferry Porsche kezdett hozzá 1942 júniusában. Aztán 1944 júniusában készült el az első, nemsokkal később meg a második Maus. Aztán mindkettőt a Kummersdorfi lőtérre vitték. Az egyiket felrobbantatták a másikat pedig az Oroszok zsákmánya lett. Az általad többször emlegetett 1944 szeptemberi dátumot nem tudom honnan vetted. Akkor már az Oroszok kezén volt. Sőt addigra már lehet Kubinkába is szállították. Ahol amúgy a mai napig kivan állítva.
Tényleg ez volt az utolsó hozászolásom.
Úgyse érted illetve fogadod el amit mondok, ráadásul még utána nézni sem vagy hajlandó. A stílusod a helyesírásod meg maga a válaszaid tartalma pedig kritikán aluliak. Tényleg nincs értelme bármi féle vitának.
nah ezzel most aztán nagyon telive találtál.én nem vitázom veled mert azt se tudod merre van kelet ahogy a mondás tartja.maradj csendben ha a csendnél nem tudsz jobbat...
tudod te egyáltalán hol van az a lőtér?hogyan került volna orosz kézre 44 szeptemberére?németországban van elárulom neked.a német határt 44 decemberében érték el a szovjetek.gratulálok!biztos teleportáltak.
a másik: juniusra egy lövegtorony nélküli alváz készült el.az még nem tank.
és zárásképp: látod a maushoz 2év kellett akkor ratte 5hónap?realizáld már a számokat legalább-.-
bakker lehet délután én is összedobok egyet a garázsba:)
számomra volt öröm veled vitázni.legközelebb einsteinnek szolj be hogy a relativitás elmélet nem is ugy van.te biztosan jobban tudod.
ja és ne a wikipédiából okoskodj mert azt nem épp szakértők irják...tanulj idegennyelveket és keress hiteles forrásokat.ha bármit tudnál a német iparról akkoriban akkor nem mondanál ilyeneket a ratte-ról.ilyet épitenének egy teljesen szétbombázott országban?miközben már a benzin is hiánycikk lett akkoriban.
tessék okosgyerek olvassál kronológiát(elöbb nézz utána mi az)
1945 január 21.A szovjetek Breslaunál elérik az Oderát.ez olyannyira német határ hogy ma már lengyelországhoz tartozik wroclaw néven.
szóval az általad emlegetett dátum nevetséges.meg a többi irományod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!