Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Közlekedhet egy tank a közutakon?

Közlekedhet egy tank a közutakon?

Figyelt kérdés
nem mintha meg lehetne állitaniXD de érdekelne mehet e legálisan...
2010. okt. 23. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

tekintve,hogy felgyűri az aszfaltot kanyarodáskor, nincs rajta tükör, index, stb...

nem hinném,hogy a mozaik utcában le lehetne vizsgáztatni.

persze amikor a honvédség konvojban vonul az speciális eset...

2010. okt. 23. 14:03
 2/16 A kérdező kommentje:

de ha van rajt tükör stb?szoval egy kicsit a közuthoz van átépitve?

meg sztem egy 20tonnás még nem tesz kárt az aszfaltban.egy 60tonnás már biztosan.

mert láttam már ilyet igaz nem magyarországon.

2010. okt. 23. 17:14
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
De, kárt tesz, mert forduláskor egy húsztonnás is gyűri, koptatja az aszfaltot elég keményen.
2010. okt. 23. 22:17
 4/16 A kérdező kommentje:

jo de ha nem szedi fel az egészet egy fordulatra akkor ebbe nme kötnek bele...

tehát elvileg lehetséges?.és sokkal olcsobb és biztonságosabb mint egy autó.

2010. okt. 24. 02:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
NEM közlekedhet lánctalpas jármű a közutakon. Csak hadiállapot, katasztrófaállapot fennállásakor.
2010. okt. 24. 11:36
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Csak KPM engedéllyel.A feltételeket is Ők határozzák meg.Mondjuk én még nem mentem,de néha szivesen végigmennék a Kossuth téren --ez akkor szokott előfordulni mikor fölveszem a nyugdijam és aznap beszél a rádió a végkielégitésekről!!
2010. okt. 24. 15:35
 7/16 A kérdező kommentje:

na ugye tudtam én hogy megoldható mert láttam már ilyet igaz nem itt.köszi.

sokkal olcsobb is pár százezerért lehet venni leselejtezett tankot ami viszont tök jol müködik.és biztonságosabb is.megprobálok majd legálisan közutra helyeztetni egyet.

2010. okt. 24. 18:45
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Differenciálmű nélküli gépjármű sem közlekedhet közúton, akkor hogyan közlekedhetne egy tank, ami szerkezetéből következően úgy fordul, hogy közben tönkreteszi az utat? Ezt tudják vizsgáztatásnál is, nem adnák meg rá az engedélyt.
2010. okt. 24. 21:01
 9/16 A kérdező kommentje:

lehet vagy nem lehet na most akkor ki tudja rosszul?

sztem lehet mert láttam már ilyet utána néztem angliában.

na most az ut ott is ut.ez alapján mért ne lehetne?sőt az itteni utak annyira szärok hogy meg se látszana rajtuk.ugyhogy ezt a vonalat hagyjuk. sztem kitörne a lánctalp a kátyukban:D

ha más probléma nincs akkor sztem megoldható lesz de szüljük már meg eggyütt rá a megoldást.:D

a felső réteget koptatja de egyáltalán nem végzetes mértékben.kb 10 kocsi is ugyanolyan.szal sztem egy tankon nem problémázhatnak.ebből nem lesz tömegjárgány az biztos.

2010. okt. 26. 01:12
 10/16 anonim ***** válasza:
A liberális tank persze!
2010. okt. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!