Közlekedhet egy tank a közutakon?
tekintve,hogy felgyűri az aszfaltot kanyarodáskor, nincs rajta tükör, index, stb...
nem hinném,hogy a mozaik utcában le lehetne vizsgáztatni.
persze amikor a honvédség konvojban vonul az speciális eset...
de ha van rajt tükör stb?szoval egy kicsit a közuthoz van átépitve?
meg sztem egy 20tonnás még nem tesz kárt az aszfaltban.egy 60tonnás már biztosan.
mert láttam már ilyet igaz nem magyarországon.
jo de ha nem szedi fel az egészet egy fordulatra akkor ebbe nme kötnek bele...
tehát elvileg lehetséges?.és sokkal olcsobb és biztonságosabb mint egy autó.
na ugye tudtam én hogy megoldható mert láttam már ilyet igaz nem itt.köszi.
sokkal olcsobb is pár százezerért lehet venni leselejtezett tankot ami viszont tök jol müködik.és biztonságosabb is.megprobálok majd legálisan közutra helyeztetni egyet.
lehet vagy nem lehet na most akkor ki tudja rosszul?
sztem lehet mert láttam már ilyet utána néztem angliában.
na most az ut ott is ut.ez alapján mért ne lehetne?sőt az itteni utak annyira szärok hogy meg se látszana rajtuk.ugyhogy ezt a vonalat hagyjuk. sztem kitörne a lánctalp a kátyukban:D
ha más probléma nincs akkor sztem megoldható lesz de szüljük már meg eggyütt rá a megoldást.:D
a felső réteget koptatja de egyáltalán nem végzetes mértékben.kb 10 kocsi is ugyanolyan.szal sztem egy tankon nem problémázhatnak.ebből nem lesz tömegjárgány az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!