Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány: szívatós oktató?

Jogosítvány: szívatós oktató?

Figyelt kérdés

sziasztok,

nyár elején elkezdtem csinálni a jogsit. hallottam, hogy mások 30 óra után leteszik a jogsit, meg ennyi a kötelező óraszám. haverom már második órán a forgalomba volt.

én az első 13órát tanpályán töltöttem, nagyon lassan haladtunk, most tartok a 23. óránál, viszont még a parkolásokat se kezdtük el... ismerősöm, aki szintén ehhez az oktatóhoz jár már 42 órát kapott...

azért érdekes ez, mert nem rosszak a képességeim, korábban már vezettem jogsi nélkül forgalomba is, szóval nem lehet olyan béna. nyilván le akar húzni az oktató, mert egy óra 2500 forintba kerül.

mi a véleményetek, mit kéne tennem? az oktatóm nagyon sértődős, ha bele akarok szólni a tantervébe akkor nagyon hepciás lesz...

köszönöm

2012. okt. 16. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Cseréld le, ha ez az érzésed. Jogod van hozzá, elvégre Te fizetsz.
2012. okt. 16. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok. Keress új oktatót, mert ennek így soha nem lesz vége. Menj be az autósiskolába, hogy ez így nagyon nem lesz jó.
2012. okt. 17. 06:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdekes.. mit csináltatok a tanpályán, ha még most sem tudsz parkolni?

Én egy percet nem töltöttem a tanpályán, pedig nem tudtam vezetni mikor először beültem az oktató autóba. A parkolást mondjuk mi is elég későn kezdtük, a 27. óránál.. Épp ezért a vizsga előtt még két plusz órát kellett vennem, amit csak parkolgatással töltöttem, hogy ténylegesen ráérezzek.

Nálunk 3200 Ft volt egy óra.. Na de ez nem is lényeges, a lényeg, hogy Te egy szolgáltatásért fizetsz és jogos elvárásaid vannak szóval ne félj kinyitni a szád és beszélni - ha nem is az oktatóval - akkor az autósiskola vezetőségével.

2012. okt. 24. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!