Mi lehet a büntetés? Egyáltalán megtalálnak, felelősségre vonhatnak?
Áhh, szóval te mentél bele.. Gratulálok. 1 hete vettem azt a rohadt autót, megdolgoztam érte. Erre te beletolatsz és még el is húzol
Megijesztettelek? Nem én vagyok az autó tulajdonosa, viszont így h írtál ide, megemelted annak az esélyét, hogy legyen következménye. Ha ilyet teszel és elmész, akkor utána lapíts. Bár megértelek, én is megzavarodtam volna. A horpadás alapján nem fognak megtalálni, max az autód színét tudják meg. Ha meg mivel eszedbe jutott ide leírni, itt rád ismer az autó tulaja, ír neked egy privátot, amiben kéri térítsd meg a kárát.
"Gyorsan kiraktam a tolató jelzést,mert keresztben álltam az úton."
Nekem csak ezt magyarázd el! Mi az a "tolató jelzés"?
Az elakadásjelző lenne? Ha igen, az mióta tolató jelzés? Arra van a tolatólámpa...
Tényleg régőta vezethetsz, nagy rutinnal. Mennyi ideje, 3 hónapja?
:D
Ha ennyitől sokkot kapsz, akkor addig hagyd abba a vezetést, amíg meg nem ölsz valakit az úton!
25 év alatt 2 olyan koccanásom volt amiben én voltam a hibás, de érdekes módon nem kaptam sokkot egyszer sem, és mindig meg tudtam írni a betétlapot!
ez nem a vezetesen mulik. a kerdezo nyilvan gyava megfutamodo fajta aki azt tanulta otthon a szuleitol hogy ha lehet ne vallaljuk a felelosseget a hibainkert. szerintem mondjuk ez a kisstiluseg kifizetodo, irja hogy tele van gondokkal. gondolom csupa magadhoz hasonlo ember kozott kell elned ahol mindenki vagy egymasra mutogat vagy kisunnyog a felelosseg alol. mindenkinek van valamennyi gondja, de mondjuk valahogy eszembe se jutna otthagyni ha nekimentem volna valakinek.
az meg nekem is furcsa hogy az uton keresztbe allsz es akkor teszed hatramenetbe. hat mar eleve abban kellett volna lennie nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!