Hogy lehetne keményebben büntetni a mozgássérült parkolóba állókat?
Hogy lehetne keményebben büntetni a mozgássérült parkolóba állókat? Illetve az áruház előtt elakadásjelzővel parkolókat?
Hallottam már olyat, hogy egy mozgássérült jelet ragasztottak pillanatragasztóval a szélvédőre, így cserélni kell az egész szélvédőt. De jogi megoldás jobban érdekelne.
Azért ha 300.000 Ft lenne a bírság, mint a max. gyorshajtásért, akkor simán meggondolnák.
Hiába van kártya, ha nem mozgássérültet visz, akkor még KÖZOKIRAT-HAMISÍTÁST is elkövet, az meg már nem csak pénzbírság! Szóval nem érdemes a kártyát kitenni, mert többel kötheti be!
Elsőnek: mi az, hogy nem a kérdező dolga? A közlekedésben minden összefügg. Honnan tudod, hogy a kérdező nem mozgáskorlátozott-e, akinek 50 métert kell gyalogolnia, mert egy f.szkalap beállt a sérült parkolóba 5 méterre a bejárattól?
Kérdező: Ha annyira zavar, hívj rendőrt, az majd megbünteti! Összeragasztózást még nem láttam, de láttam már mozgássérült jelet belekarcolva autóba, aztán viheti festetni a k.csög.
a hozzád hasonlókat kellene, de az első pillanatragasztós kalandodkor remélem a segged lyukából fogják a maradék pillanatragasztót kioperálni.
Egyébként indokolatlan a sok mozgássérültparkoló, nincs is pénzük autóra
Nem régen a TESCO előtt egy bunkó 4 helyet foglalt el.
Szóltam neki, röhögött. Szóltam az őrnek, nem tett semmit.
Minden gumijából kikaptam a szelepet, majd máskor gondolkozik - ha tud!
Egyébként, ez a "kezedet eltöröm, ha az autómhoz nyúlsz" elég nagy taplóra utal! Miért tenné a matricát rá, ha nincs rá oka? Vagy Te is ott szoktál állni?
Túl sok van? Ez a szabály, kész. Járjál BKV-val, és nincs gondod a parkolással.
Teljesen megértem hogy az embereknek elege van a nagypofájú, minden szabályt felrúgó barmokból!
"Vagy Te is ott szoktál állni?"
"magamból kiindulva a kezedet eltörném ha rongálnád a kocsim, és ezzel más is így lehet szerintem, igaz, ÉN NEM IS ÁLLOK BE A ROKKANT PARKOLÓBA!"
A te kommented meg dilettanciára utal, mivel nem tudod értelmezni az összetett mondatot... ha már belekötsz a kommentembe olvasd el végig, vagy figyelmesen...
Mint írtam nem állok be a mozgássérült helyre, de ha van több ilyen hely, ami sosincs tele, és valaki beáll az egyikre, én nem matricáznám össze, és te sem vagy rendőr. Viszont volt már példa, hogy hülye öregek bele kötöttek abba hogy hol állok, szerintük nem jó helyen, mert zöld terület meg anyám kínja, szóltak is a rendőrnek, oda is jött, kiderült hogy nem szabálytalan, és írt egy kamu büntetőcetlit hogy a két vén majom megnyugodjon, hogy jól kib*sztak velem...(nehogy utána megrongálják az autót vagy valami). Persze a rendőr is kiröhögte őket utána mikor az ablakból sasolták az "igazságtételt"... Na az ilyen kötekető, önbíráskó, spicli jellemű és minden egyéb ilyet utálok, persze két öregembert nyilván nem b*szok pofán, lényeg hogy az ilyesmi buzgómócsingokra gondoltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!