Harkonnen: ez a baj.
Hogy van 2% aki f*sz, és azok alapján ítélik meg a maradék 98-at. Ennyi erővel én mikor motorozok utálom az autósokat mert eddig 3x mentem miattuk kórházba mentővel, amikor meg autóval akkor utálom a motorosokat mert egyszer az egyik elvitte a tükröm, a másik meg végighúzta a kocsit (bár ott a kopasz nemnaponbarnult állampolgár szorította be és bocsánatot is kért).
Én pl nem frájerkodok , nem megyek kiló negyvennel lakott területen, nem mászok be oda ahova látom hogy nem férek be, nem csinálok balesetveszélyes helyzetet, de ha motorral vagyok mégis utálsz. És ez a probléma, ugyanis neked az autóban van gyűrődőzóna, meg légzsák, nekem meg az elsődleges gyűrődőzóna az alkarom.
Sziasztok.
Én sajnos "csak" autós vagyok.
Mindig figyelek motorosokra akik többnyire megköszönik, ha az ember elengedi őket lehízódik vagy figyel rájuk.
Szó szerint szerelmes vagyok a motorokba így amikor elengedem őket és húznak egy nagyok az bizony zene füleimnek és olvadozok... :):):):)
Sajnos viszont volt rá példa, hogy mentünk motorral autó mögött (utas voltam)és az autó kedvesen lement az út szélére azt hittük el akar engedni minket, de a fenét csak a kavicsokat akarta felverni és utána szépen visszahúzódott a középvonalhoz... :( Vannak gonosz autósok... :(
Szóval a kedves motorosoknak szép napos időt hétvégére... széles utat, gumi fákat, vak rendőröket...
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!