Milyen kamionosnak lenni?
azért megy itt is a mese mese mátka habbal, 0kms 730as Scaniával járok és Topline kabin és? és mivan akkor? Ott kint sose fogsz annyi pénzt keresni mint egy Ekte Német,de persze jóval jobb a kess mint magyar....!!
csakis külföldi céghez...!
És 730as Scaniás milyen tetardere van a gépednek?Amugy meg egy szar melo.. 4-6hétig a kamionban,egy kis lukban élni..áh emberek...s.zar.
A 730as Scaniás helyében sem lennék ha több hetezik honapozik... németben a belföldi fuvarok a jók és nem alszok a Toplineban,de legyen csak single kabinos naés?..
mese mese mátka...
ne hidjetek a kamionosok 50%ának
Utolsó!
A 8 általánosod megvan?
Mert ilyen írásképpel komoly kétségeim vannak afelől.
Amúgy mivel foglalkozol? Csak mert az értelmi szintedből kiindulva a Te melód lehet a szar.
Utolsó válaszadónak üzenet:
Figyelj kamionos bajtársam hidd el megvan a 8 általános végzettségem és ha nincs akkor mi a baj? Gondolom neked megvan mégis betanított munkásként dolgozol. Mert a kamionozás az mi? Egy betanulható betanított munka. Persze azért nem szakmásítják mivel akkor nem minimálbérrel kéne bejelenteni a kedves munkavállalókat. Persze többet keresnek,de milyen nyugdíja lesz annak aki 70 ezer ft-al van bejelentve? Mondjuk nyugdíja szerintem senkinek sem lesz már. Ne az internetes helyesírásombol vonjár le következtetéseket legyél szíves mert én ittdsd irhatokkk hejjjtelenül éss akkor mivaan?
Lehettt hoogy nekeednagyonjó munkád van és szereted csinálni a kamionozást de szeritnem nem családos embernek való. Egy csavargó élet ami Magyarországon nincs megfizetve. Pedig van rajtuk felelősség és szerintem szakmásítani kéne mert olyan kamionosok vannak akik miatt huzzák le a kaminosokat és sok kamionos már szégyelli ,hogy ő kamionos! Ez elég gáz nem? Viszont igyvan higyjétek el. Általánosítonak és pár hülye igénytelen miatt a kamionosok "kamionosok". Szóval nemhiszem,hogy jó dolog egy Topline kabinban több hetet leélni,illetve akár egy hónapot is. Az viszont,hogy 730Ló dübörög alattam naés? Kit érdekel mikor a mosakodás nem egyenlő a fürdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!