Hogy fizessem le a vizsgabiztost? Vagy egyáltalán lefizessem?
Sziasztok!
15 éves vagyok, most csinálom a segédmotoros vizsgát.
Tanyán élünk mezőgazdaságból élünk van vagy 100 ha földünk.
Nagyon szegények vagyunk, így nem akarok pótvizsgázni, meg amúgy se, arra kéne a motoros jogosítvány csak ,hogy a faluba bejárjak bevásárolni, esetleg a környező tanyákra bejárni. Nekem nem kell városba a motor, amúgy is Simsonom van. És akkor hogy van ez a lefizetés? Vagy le kell fizetni? Az oktatóm szerint kezdek már jól menni. Csak nagyon durva híreket hallottam ,hogy sokakat meghúztak. Nem akarok megbukni.
Ha nem akarsz megbukni akkor tanulj meg rendesen motorozni, esetleg vegyél pótórákat, olcsóbb mint a vizsgaismétlés.
A lefizetésről meg annyit hogy nemigen létezik a valóságban, inkább városi legenda. Van 1-2 példa rá, de nem ez az általános. Ne erre apellálj, egyrészt mert nem így megy, másrészt meg mert bűncselekmény.
De mit mondjak az oktatónak?
Szeretnék fizetni a vizsgabiztosnak vagy mit?
A KRESZ-t meg tanultam, a számítógépes vizsga 35/35-ös lett hibátlan. Az egészségügyit is megtanultam, az is sikerült.
A rutin vizsga is sikerült, ilyenek voltak indexelés hátranézés stb,
Most már csak a forgalom van. Azt úgy érzem ,hogy megy ,de nem akarok megbukni.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
És akkor mennyit adjak neki?
Egy tízezres megfelel?
De attól félek nem megyek át. Minden kis hiba miatt buktatnak, mert egy pénzéhes banda.
Csak arra gondoltam ,hogy így biztos nem húznak meg. Sokan csalnak , lefizetnek hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!