Jogosítványt meddig lehet elkészíttetni vizsga után?
2009-ben tettem sikeres vizsgát, orvosi is megvolt, minden ok. Csak épp nem mentem el kiváltani magát a jogosítványt. Meddig lehet megtenni? Vagy van, amit újra meg kell csináltatni?
Bocsi, abszolút tudatlan vagyok ilyen kérdésekben.
Úgy tudom ennek már nincs lejárati ideje, csak az orvosi alkalmasságinak(ami ugye a jogsin is rajta van és ez jelzi a kategória érvényességét)
Szóval ameddig nem szégyelled :)
A vizsgaigazolás a sikeres vizsga után 1 évig érvényes! :)
Ha nem váltottad ki akkor már ne is tedd meg mert az a vizsgaigazolás nem jó lejárt! Be kell menni az NKH hoz és kapsz friss vizsgaigazolást azzal a vizsgaidőpontal amikor vizsgáztál! :)
Tehát ha te 2010 be raktad a jogsit akkor ugy azzal a vizsgaidőpontal állítják ki amikor te sikeres forgalmi vizsgát tettél! :)
Remélem tudtam segíteni az orvosi pedig azt hisszem nálad kell lennie ha nincs meg akkor az kellemetlen de az már a legkevesebb az órvos és az NKH túd adni másodlatot mindenből!
A vizsgaigazolás utánpotlása azt hisszem valami illetékbe kerül de hogy mennyi nem tudom nem akarok rosszat mondani a jogsi kiváltás jelenleg okmányíroda: 4000.- ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!