Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valakit nem engednek be...

Ha valakit nem engednek be KRESZ vizsgára, mert lejárt a személyi igazolványa, annak újra be kell fizetni a vizsgadíjat is?

Figyelt kérdés
Ma volt a KRESZ vizsgám, és az egyik csajnak ott derült ki, hogy márciusban lejárt a személyije, ezért nem engedték be. Ilyenkor a vizsgadíjat is bukta?

2012. szept. 17. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, bár a biztos választ nem tudom. Lehet az asztalra kell csapnia ha újra lovét kérnének tőle és akkor visszakoznak (majd jól megbuktatják).
2012. szept. 17. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy bukta, nálunk volt, aki nem tudott bejönni vizsgára, neki is újra be kellett fizetnie.
2012. szept. 17. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:

azóta voltam bent az autósiskolában, és nekik úgy küldték meg az adatokat, hogy nem jelent meg a vizsgán...

akkor gondolom, bukta az összeget.. kellemetlen

2012. szept. 17. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Annó M kategóriára mentem viuzsgázni 13 évesen kresz elméletből.. Még személyim sem volt Útlevéllel igazoltam magam a vizsgán mert akkor 14 éves kortól adtam személyit annó.. :DDDD De az útlevéllel én kiváltottam azt amire szükségem volt tehát nem volt probléma..

Elméleti vizsgáról engem is kicsaptak mert nem volt nálam az útlevél és újra kelett fizetnem a vizsgát igen az olyan mint ha ott sem lettél volna.. ! :)

F/25

2012. szept. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!