Ingyen utazni taxival?
Figyelt kérdés
Félreértés NE essék!
NEM akarok taxival ingyen utazni!(Nem is szoktam taxival utazni!) CSUPÁN felmerült bennem aza kérdés, hogy: Láttam már embert fizetni, hogy kiszáll a taxiból és ugy fizet... Na, és milenne akkor, hogyha megfogom magam és simán elfutok valami olyan utcába amibe nem tud utánam jönni kocsival... és gondolom nem szállna ki és hagyná ott a taxit... Ilyenkor mit csinál egy taxis, vagy mit csinálna?
2009. aug. 1. 21:14
11/15 anonim válasza:
A taxisok a cégtől függetlenül alkotnak egy kis közösséget. Pl Bp-n elég hamar megtalálna valamelyik taxis... Utána nem mertülne fel a kérdés :)
12/15 anonim válasza:
Hát aki ezt megteszi azt kivánom hogy ő legyen a taxis aki így jár. Egy normális ember tudja hogy drágább a taxi mint pl. egy busz. Van is közte különbség, nem? A taxis kap vagy 80 ezer fizetést. És akkor ilyen hülyék miatt számoljon el valahogy? és mindennapi munkálya közben hivogassa a rendőrséget?
13/15 anonim válasza:
Buszon jegy nélkül nem jobb, kérdező?
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Jegy nélkül?... én jegy nélkül utazok, mivel bérletem van! :P
2009. aug. 2. 09:30
15/15 anonim válasza:
Gratulálok akkor én meg a saját autómmal közlekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!