Ingyen utazni taxival?
Félreértés NE essék!
NEM akarok taxival ingyen utazni!(Nem is szoktam taxival utazni!) CSUPÁN felmerült bennem aza kérdés, hogy: Láttam már embert fizetni, hogy kiszáll a taxiból és ugy fizet... Na, és milenne akkor, hogyha megfogom magam és simán elfutok valami olyan utcába amibe nem tud utánam jönni kocsival... és gondolom nem szállna ki és hagyná ott a taxit... Ilyenkor mit csinál egy taxis, vagy mit csinálna?
Na azért a rendőrség nem fog nyomozókat állítani arra, aki fizetés nélkül taxizik.
Viszont az könnyen előfordulhat, hogy egyszer csak összefutsz azzal a taxisofőrrel, na akkor leshetsz... Szóval én nem próbálnám meg az tuti.
Döntse el mindenki magának, hogy "mennyit ér" a becsülete...
Na ugye...
En diszpecser vagyok, egy taxi kozpontba. Mar egy par eve itt dolgozok, hat mit ne mondjak, volt mar egy jo par ehhez hasonlo este.
Volt olyan, hogy a taxis utanna szaladt elkapta, es hivta a rendorseget, aztan fizetett kemenyen, ugy hogy nem eri meg :)
De volt olyan is, hogy hagyta futni az illetot.
én is kiszállok és úgy fizetek ...
nem túl gyakori de megesik hogy elfut az illető egyébként mesélték, de nem tud mit tenni, mert nyilván nem hagyja ott a kocsiját, szal ez egy örökös trükk :)
Meglehetne tenni.
De eléggé kínos lenne menekülni :S bár igaz a taxik meglehetősen drágák de mit lehet tenni?! neki ez a munkjáa ha mrá elvisz ahova kéred akkor fizesd is meg neki :) olyan mintha te megdolgoznál valamiért és a fizetéssel elfutna a főnököd:D
Jó kör lenne elfutni, de szerintem akkor már vegyél elő valami önvédelmi fegyvert és rabold ki, úgy is behozza valakin!
S mivel ők az egyik legnagyobb "levevős" hiénák, ne is sajnáld, hogy így történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!