Kivel fizettetnél inkább parkolási díjat?
Azzal akinek csak lakása van, de garázsa már nincs, ezért közterületen parkol?
Vagy azzal aki megállna egy vagy több órára ügyeket intézni, vásárolni, vagy dolgozni?
Én az elsővel.
Én meg veled!
Honnan lenne garázsa? Nincs annyi garázs az országban, mint amennyi autó! Hely sem lenne a számukra!
Én azzal aki kitalálta a parkolási díjjat.
1 kérdés.. Milyen szolgáltatást kapok én a parkolójegyemért? ? Semmit?? Hát eltaláltad igen...
2. A talajnak hogy felé állok az autómmal milyen költségeket csinálok én? semmit max nem a földre xarnak a galambok hanem a kocsimra.
Feltett szándékom évek óta hogy kiharcoljam azt hogy eltűnjenek a parkolóórák mindenhonnan mert ennyi erővel járdabérletet is szedhetnének a cipőkre! Vessenek a parkolóórák és az is aki kitalálta!
3. az is abszurd hogy parkolóőrök vadásznak a rendes polgár autójára és még anyuka a 3 gyerekkel elmegy a 12. nem működő jegyaútómatához addig egy csekket kiállítanak a szélvédőjére ami a fizetése 1/4 ed része!
4. Továbbá azt sem értem mi abban a logika hogyha valaki tilosban parkol (azaz nem jó helyen van) odabilincselik kerékbilincsel arra a (nem jó helyre)?!
5.kérdés? (ami a legérdekesebb) - Mért tűrik ezt az emberek???
Gondolhattam volna, hogy nem fogja senki érteni. Pedig elég egyértelmű a kérdés.
Miért az fizet díjat, aki megáll kicsit ügyet intézni, vagy beugrik egy boltba, otthagyni a kasszánál több ezer forintnyi áfát, stb.. miért nem az fizet parkolási díjat, aki ténylegesen ott parkol, mert nem tudja hova tenni a kocsiját és foglalja a közterületet?!
utolsó, ezt a biztosozást is hagyjuk szerintem, undorító egy magyar szokás..
- "biztos az apja vette"
- "biztos lopta, csalta"
- "biztos neki csak megszületi volt nehéz"
- "biztos ez, biztos az..." menjetek már a f*szomba ezzel...
egyébként én sem fizettetnék senkivel, vagy inkább szolgáltatást nyújtanék érte, mert az is elég abszurd, hogy a hivatalban a parkolóautomaták telepítésére kiírt pályázatot pont a polgármester haverja nyeri meg, aztán lényegében smemit nem kapsz azért, hogy neki meg áramlik befele a passzív jövedelem az egyszeri beruházás után, a büüntetéseket, meg adminisztratív munkát megcsinálják a minimálbéres droidok, ő meg veszi fel a lóvét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!