Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kivel fizettetnél inkább...

Kivel fizettetnél inkább parkolási díjat?

Figyelt kérdés

Azzal akinek csak lakása van, de garázsa már nincs, ezért közterületen parkol?

Vagy azzal aki megállna egy vagy több órára ügyeket intézni, vásárolni, vagy dolgozni?

Én az elsővel.

2012. szept. 21. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
mi van??
2012. szept. 21. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Én meg veled!

Honnan lenne garázsa? Nincs annyi garázs az országban, mint amennyi autó! Hely sem lenne a számukra!

2012. szept. 21. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Parkolási díj egy lehúzás. Senkivel nem fizettetnék díjat.
2012. szept. 21. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azzal aki kitalálta a parkolási díjjat.

1 kérdés.. Milyen szolgáltatást kapok én a parkolójegyemért? ? Semmit?? Hát eltaláltad igen...

2. A talajnak hogy felé állok az autómmal milyen költségeket csinálok én? semmit max nem a földre xarnak a galambok hanem a kocsimra.

Feltett szándékom évek óta hogy kiharcoljam azt hogy eltűnjenek a parkolóórák mindenhonnan mert ennyi erővel járdabérletet is szedhetnének a cipőkre! Vessenek a parkolóórák és az is aki kitalálta!

3. az is abszurd hogy parkolóőrök vadásznak a rendes polgár autójára és még anyuka a 3 gyerekkel elmegy a 12. nem működő jegyaútómatához addig egy csekket kiállítanak a szélvédőjére ami a fizetése 1/4 ed része!

4. Továbbá azt sem értem mi abban a logika hogyha valaki tilosban parkol (azaz nem jó helyen van) odabilincselik kerékbilincsel arra a (nem jó helyre)?!

5.kérdés? (ami a legérdekesebb) - Mért tűrik ezt az emberek???

2012. szept. 22. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Abban az egy esetben jó csak a parkolódíj, hogyha nem lenne még ennyire sem lehetne közlekedni a belvárosban, akkora dugó lenne. Meg aztán így is írtó nehéz találni parkolóhelyet. Hát még ha nem kéne parkolódíjat fizetni, akkor mi lenne! Bele sem merek gondolni! A többi viszont tényleg szemétség. Például, hogy kifizetem azt a sok pénzt és valóban lóf@szt sem kapok érte! Ugyanúgy feltörhetik, ellophatják, megrongálhatják az autómat. Még rá is írják a jegyre, hogy őrzés nélkül. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy akkor miért is fizetek. Nem elég a rengeteg adóm? A parkolás már nem fér bele? Meg jah, az odabilincselés, micsoda pitiáner szemétség, engem is felháborít, pedig még nem bilincseltek oda, de láttam már olyat, hogy egy autó azért kapott, mert félig fent volt az egyik kereke a járdán. És pont azt a kerekét bilincselték oda ráadásul. Szóval nem lenne gond ezzel. Nem baj, hogy fizetni kell a parkolás, csak legalább őrizzék, néha vessen rá valaki 1 pillantást! Ne az legyen, hogy fizetős zónákat kizárólag rendőrkapitányságok környékén tartom értelmesnek..
2012. szept. 22. 04:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Gondolhattam volna, hogy nem fogja senki érteni. Pedig elég egyértelmű a kérdés.

Miért az fizet díjat, aki megáll kicsit ügyet intézni, vagy beugrik egy boltba, otthagyni a kasszánál több ezer forintnyi áfát, stb.. miért nem az fizet parkolási díjat, aki ténylegesen ott parkol, mert nem tudja hova tenni a kocsiját és foglalja a közterületet?!

2012. szept. 22. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
megnézném, mit szólnál, ha hazamennél, és azért kéne fizetned, mert este 6-tól reggel 8-ig ott áll a házad előtt a kocsid... Pár ezer Ft minden napra. Gondolkodj már!
2012. szept. 22. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező: én értettem és meg is válaszoltam. Senkivel nem fizettetnék. Ne legyél ennyire beképzelt.
2012. szept. 22. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos a kedves kérdező a jobbmódú kategóriába tartozik, és bele se gondol, milyen, ha valaki társasházban/panelben/bérházban lakik, és neadjisten nincs garázsa, se kertje, ahová be tudna állni
2012. szept. 22. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsó, ezt a biztosozást is hagyjuk szerintem, undorító egy magyar szokás..

- "biztos az apja vette"

- "biztos lopta, csalta"

- "biztos neki csak megszületi volt nehéz"

- "biztos ez, biztos az..." menjetek már a f*szomba ezzel...

egyébként én sem fizettetnék senkivel, vagy inkább szolgáltatást nyújtanék érte, mert az is elég abszurd, hogy a hivatalban a parkolóautomaták telepítésére kiírt pályázatot pont a polgármester haverja nyeri meg, aztán lényegében smemit nem kapsz azért, hogy neki meg áramlik befele a passzív jövedelem az egyszeri beruházás után, a büüntetéseket, meg adminisztratív munkát megcsinálják a minimálbéres droidok, ő meg veszi fel a lóvét...

2012. szept. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!