Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kéz nélkül kerékpározás,...

Kéz nélkül kerékpározás, büntetendő?

Figyelt kérdés

mostanában tanultam meg hogyan is kell,és sokat gyakorlom,persze nem a hatalmas forgalomban.

egy barátom azt mondta,ha éberék meglátnak,meg is büntethetnek.ez igaz?

2012. szept. 11. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy, általánosan nem büntethető, viszont ha emiatt balesetet okozol, egyértelműen a te felelősséged állapítják meg és akár súlyosbító körülmény is lehet. Nem ajánlatos, maradjunk annyiban.
2012. szept. 11. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, büntetik

Az már kérdés, hogy senki nem foglalkozik a biciklisekkel, és mindent megtehetnek

A minap láttam olyat, hogy fel volt festve a kerékpárút a járda egy részére, a kutya se járt se a járdán, se a bicikliúton, a biciklis mégis az úttest szélén tekert...

2012. szept. 11. 15:55
 3/8 anonim válasza:
elnézést de a kéz nélkül nálad mit jelent? hogy valóban nincs kezed,mert ha igy van profira csiszolhatod tudásod és a rendörök nem fognak szolni,de ha van kezed csak a kormányt nem fogod meg,akkor gondolj arra hogy az köz út nem játszótér,ha konkrétan a "KÉZ" nélküli vezetésben elcsapnád a kölyköm,biztos arcon csapkodnálak! de mielőtt felháborodsz a válaszomon gondolj abba a részébe is bele neked hogy esne ha egy b@romarc szálguld feléd és csapódik neked mert ő vagány! nem kell a legrosszabbra gondolni csak egy ütés föleg ha csontot üti meg elég kellemetlen de rosszabb is lehet.....
2012. szept. 11. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem megbüntettek emiatt, nem volt egy autó sem az úton, a rendőrautó meg jött éppen utánam, észre sen vettem csak mikor mellettem voltak és megállitottak.
2012. szept. 11. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
15:55 Annak általában oka van... 50 méterrel odébb is ott volt még a bringaút, vagy hirtelen végetért a nagy semmiben, esetleg qrvára másfelé kanyarodott, mint amerre a bringás menni akart, anélkül, hogy lehetőséget adott volna az útra való visszatérésre? Mert nekem ez a jellemző tapasztalatom a járdára felfestett "bringautakról".
2012. szept. 11. 21:50
 6/8 anonim válasza:
0%
Nem büntetik, dehogyis, mert akkor már a gördeszka trükköket is büntetniük kéne, márpedig abból versenyeket is rendeznek! :) Szóval nyugodtan gyakorold és is szeretek kéz nélkül bicózni! :)
2012. szept. 19. 20:03
 7/8 anonim válasza:
57%
hol büntetnék! barom! gördeszkázni is a kijelölt helyen, kint az erdőben repeszthetsz úgy de forgalomban örülj ha nem b@sz le egyet a rendőr, macskaszemért megbüntetnek nem a vagánykodásér kretén......
2012. szept. 20. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Láttam már olyant, hogy 0 kezezni tudó egyén beborult az autó elé. Egyetlen szerencséje, hogy bár a szélvédőt kiütötte, a sofőr lélekjelenlétében elkapta, így nem gurult az autó alá. Az úttest nem játék, ne csinálj ilyeneket!

25/F

2012. szept. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!