Belépő szintű kerékpár: Cube vagy KTM? Esetleg más?
Figyelt kérdés
Helló,
Első komolyabb bringavásárlás előtt állok, és hosszú nézelődés után cube aim 2012 white/red vagy ktm chicago között vacillálok. Árban ha jól látom kb. ugyanannyi.
62 kiló vagyok és főleg kisebb túrákhoz lenne. (aszfaltozott hegyi utak, balatoni körüli túrák - tehát semmi vadulás)
Ti melyiket választanátok?
2012. aug. 30. 14:51
1/4 Brain Storming válasza:
Ha "belépő szintben" gondolkodsz, ez azt jelenti, h eddig nem bringáztál komolyabban? Ebben az esetben lehet, h egy használt gép is elegendő, amit 20-30-ért is megkapsz, amit aztán széthajthatsz, megtanulva a mtb-zés alapjait. Annyi pénzt, ami kb megfelel egy átlagos havi fizetésnek, sztem ne költs bringára, csak ha felvet a pénz... ):o)
2/4 A kérdező kommentje:
1 nap alatt már 6x megkerültem a Balatont. Tekertem a Fertő-tó körül, külföldön, 0-ról 1500 m-re is.
Szóval van már mögöttem pár km.
Itthon eddig viszont csak egy 10 éves tescos bringám volt, amivel mindig én értem be az utolsónak... Pedig a társaság közül talán én vagyok a legedzettebb :-)
Elegem van már a szenvedésből, ezért szeretnék egy jó és mutatós bringát.
2012. aug. 31. 14:09
3/4 Brain Storming válasza:
Hja, az más... ):o) Akkor viszont már el kell tudnod magadnak dönteni, h mien bringára van szükséged...
4/4 A kérdező kommentje:
Talán el, de a nálam tapasztaltabb emberek véleményére lennék kíváncsi...
2012. szept. 1. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!