Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy éve nem...

Mit csináljak? Egy éve nem vezettem, holnap egy keveset gyakorolok, majd jövő héten egy elég hosszú úton kellene helytállnom.

Figyelt kérdés

Egy éve nem vezettem, mert a szüleim kocsiját vezethetem (nekem nincs autóm), de már nem bírtam, hogy édesapám állandóan beleszólt. Persze joga van hozzá, de már tényleg nem bírtam. Az egész egy görcs lett számomra. Jövő héten azonban egy hosszú útra megyünk, és édesapám egyedül nem bírná levezetni, így segítenem kell. De egy éve nem ültem volánnál. Rettenetesen félek. Kuplungot sem tudok már csúsztatni úgy érzem. Mit csináljak? Szívem szerint elmennék holnap egyedül gyakorolni egy kihaltabb úton, de erről természetesen édesapám hallani sem szeretne. Elfelejhettem vezetni egy év alatt teljesen?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 24. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy már nem aktuális,de legközelebb menj be egy autósiskolába,vállalnak jogosítvánnyal rendelkezőket is,tudásfrissítésre.
2009. aug. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!