Benzinköltségért kisteherautóval elköltöztetnél 2 diákot Pestre?
Utánfutó?? Az nem jó?
Szerintem sokan segítenének de mostanában örül mindenki hogy él. Pár ezresért biztos meg a benzinért biztos segítene valaki. Ingyen ne várd el. Ingyen csak ismerősöknek barátoknak szoktak segíteni. Én még a távolabbi haverjaimnak is úgy segítek ha legalább több benzinem lesz a tankba mint amennyivel elindulok.
Ez meg annyira nagy út hogy ott már rizikók is vannak. rendőri ellenőrzések gépkopás baleseti rizikó meg hasonlók. Ingyen nem várhatod el senkitől hogy megcsinálja neked a fuvart.
Esetleg ha valaki üresbe épp arra megy amúgy is és spórolni akar a benzinnel talán. De ahhoz hatalmas szerencse kell hogy ilyet kifogj.
utánfutó is jó, ha elég nagy..de ahhoz kell egy autó is vonóhoroggal..ahhoz meg egy ember,aki vezeti..ugyanott vagyunk..
elég borzasztó helyzetben vagyunk,ami az én ösztöndíjamból maradt,azt a kaucióra költöttük, így pénzünk nincs..nulla..ha a benzinre futja,akkor marad minden napra 300 Ft-unk enni..és ebből 3 embernek kell enni..1 diák és 2 munkanélküli,aki valami munka reményében költözik,mert nálunk nincs..az egyik pályakezdő,a másiknak 8 általánosa van..iszonyú, hogy egyiket sem veszik fel sehova,pedig 1 éve küldik az önéletrajzot mindenhova,ahol bármilyen munka van..
én nem várok el semmit..csak feltettem a kérdést,hogy kinek mi a véleménye erről,segítene-e a másiknak,ha rászorul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!