Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Meghúztak forgalomból ötödjére...

Meghúztak forgalomból ötödjére is (B kategóriás személygépkocsiból) Mi történik a Páv vizsgálaton? Milyen feladatok vannak? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Sok embert húznak el ott? A vezetésnél parkolni is kell meg megfordulni is? Es ugye nem nagy forgalomban kell vezetni?
2009. júl. 17. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom miért félnek egyesek attól hogy nagy forgalomban kell vezetni... Szerintem még könnyebb is lehet: lassabban haladtok, ergo több időd van átlátni a helyzetet, ha bizonytalan vagy, hogy egyirányú utcában jársz-e akkor látod hova sorolnak a többiek, úgyhogy szerintem a nagy forgalom inkább hasznos mint káros.
2009. júl. 18. 00:18
 12/15 anonim ***** válasza:

én is elsőre átmentem. Elég sok ember mellett ültem már autóban. Akik elsőre átmentek 1-2 éve, mára már nagyon jól vezetnek akármilyen autót. Van viszont egy haverom, kedves, okos, stb, de közel egy évig autózgatott, és 4x vágták meg, ötödszörre kenőpénzzel ment át. Ez lassan 3 éve volt, vezetni normálisan azóta se tud. Ha 2-3 alkalommal megvágnak, érdemes elgondolkozni azon, hogy tudsz-e vezetni egyáltalán. Nem mindenki tud, nem mindenkinek való jogsi. Ez van.

(a PÁVos kérdések mindig kiakasztanak amúgy... hogy a retekbe lehet valakit ötször megvágni?!)

2009. júl. 18. 15:35
 13/15 A kérdező kommentje:
SImán. nem fizettem kenőpénzt. És maximalista g...k voltak a vizsgabiztosaim. ennyi!+ Egy nagyon értelmes oktató!
2009. júl. 19. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért ne álltasd magadat azzal, hogy akit nem húznak meg 5x, az tuti kenőpénzt fizetett..

Én is elsőre átmentem...

De ha aggódsz, akkor menj el a szüleiddel gyakorolni, valami nagy parkolóba, vagy kietlen helyre. A rutin jót tesz, és ez még (leszámítva az üzemanyagot) pénzbe sem kerül.

2009. júl. 20. 07:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Na voltam Pávon tiszta rendesek voltak ott a dolgozok. Kár volt ennyit félni. Na mindegx
2009. júl. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!