Szerintetek is jobb télen vezetni?
Figyelt kérdés
Már a kresz vizsgám megvan, csak ilyen nagy melegbe nincs kedvem vezetni járni és úgy gondoltam őszre vagy télre hagyom inkább meg akkor nincsenek olyan sokan, utcák is üresebbek. Most nyarat kiakarom még élvezni amég van egy kis szabadidőm. Mit tanácsoltok nekem?2012. júl. 31. 13:24
11/12 A kérdező kommentje:
Hát..igen.. kresz vizsgám 2011 elején lett meg:D
Sajna most gyűlt össze a pénz:D 2éven belül kell letenni azaz 2013 márciusáig van időm:D ma voltam kint ismerőssel kocsizni és hát ahogy beültem kocsiba már rosszul lettem melegtől:s és ahogy mesélték az oktató nemigen engedi a hűtést kocsiba:s
Egyébként meg köszi a válaszokat!:D
2012. aug. 1. 19:14
12/12 A kérdező kommentje:
Na elkezdtem vezetni 5. óránál tartok:) annyira nem nehéz mint gondoltam>.< első órán már közútra mentem:D
2012. okt. 27. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!