Szerintetek is jobb télen vezetni?
És mire számíthatok első órán?:D
Szerintem rutin menni fog ha betanít oktató:D
Miket kell tudnom? például aztse nagyon vágom, hogyan kell elindítani meg ilyenek:D most hiába tudom fejbe ha gyakorlatba nemtudom mi holvan:s
Ősszel, télen sokkal több autós lesz az utakon. Egyrészt ugye iskola, anya-apa már nem engedi el busszal pistikét, hanem kocsival kell elvinni a kis seggit az oviba/isibe.
Másrészt ha egy felhü is megjelenik az égen, az is autóba ül, aki amúgy buszozik, nehogy elázzon az a drága ruha. Biztos nem vízálló, meg ugye a benzin is olcsóbb, mint egy esernyő.
Ráadásul hamarabb sötétedik, márpedig kezdőként sötétben nagyon rossz lesz neked.
A helyedben túl esnék rajta most.
jól mondja a 3.télen olyan szituációkkal találkozol,amivel nyáron soha(hó,jég,ónos eső stb) az nagyon jó,ha megtanulod még mazsolaként kezelni meg kivédeni ezeket a helyzeteket,és ha ilyen szituációba keveredsz,akkor nem lesz gond. :D
én is télen tanultam,és sírva röhögtem,mikor a gyerek nem tudott kijönni a dombon,mikor napközbe megolvadt a hó mert reggelre ráfagyott. :D :D
én télen voltam gyakorlaton, úgy jött ki a lépés, nem az én döntésem volt igazán.
de nem bánom, az oktatóm is mondta, hogy legalább megtanulok síkos, szar úton is menni :)
ja a másik, h nyáron megy a sok kis gimis köcsög, aki nem ér rá télen, tehát nehéz időpontot kérni nála. én télen majdnem naponta tudtam hozzá menni, mert akkor még motorosai sincsenek, több ideje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!