Ti is így voltatok kezdő jogsisként?
Kb 2 hete, hogy megjött a jogsim..
4-es vw golf-al tanultam, nem mellesleg dízelessel.
Nagyon könnyű volt vezetni, egy álom, imádtam.
Most ugyebár itthon apának egy ladája van...
Szenvedek vele.. Folyton lefulladok, érzékeny, alig bírom tekerni a kormányt, annyira más.. Ugyebár mióta megvan a jogsi, én sofőrködök, természetesen apa mellettem ül, de annyi kellemetlen helyzetbe kerültem már, hogy sokszor, már nincs is kedvem vezetni...:(
Más is volt hasonló helyzetben? Megszokom én valaha ezt?:(
21/L
Hi hi hi...
Én benzinessel vizsgáztam utána egy dízelautót vettem és meglepően könnyűnek találtam a vezetését. Szinte csak ráengedtem a kuplungot 2perc múlva rátapostam a gázra és úgyis simán elindult. Utána később egy benzinesem lett.
Na azzal megszokásból simán lefulladtam lámpánál.
Eltunyultál....
Gyakorolj sokat. Pláne lépésbe menni meg elindulni. Amúgy benzines motor fordulatszámból nyeri az erejét ezt ne feledd.
Kinevetsz? Jól van.... :D
Igen a dízeles sokkal jobb... Folyton beszélném rá apát, hogy cseréljük már le, de nem hajlandó... Pedig olyan fogyasztása van, borzalmas... Hetente megeszi az árát..
Gyakorolok, nem adom fel, csak olyan kellemetlen olyankor... Nem nőnek való autó.
Lehet jobb lett volna nekem is azzal tanulni, de ezt dobta a sors.
Persze idővel csak megszokod, csak a kérdés, hogy mikor?:(
Még apának is lefullad néhanapján...
Fiat Lineával vizsgáztam, tökéletes autó :D imádtam vezetni, aztán ahogy meglett a jogsi kaptam egy 1.3-as opel kadett-et, teljesen más érzés volt beülni, mint ha kocsiból vadászgépbe ültem volna először olyan érzés volt, nehéz tekerni a kormányt a váltás is másabb meg persze a pedálok is. mivel régebbi autó, kellet 1 hónap mire megszoktam, most már kb 1 éve vezetem ezt az autót és tökéletesen bánok vele :) ne add fel, idő kérdése, meg igazából ha egy ladát megtanulsz jól vezetni, onnantól kezdve egy kocsi sem fog rajtad kifogni :)
19/F
Aki tud vezetni, az mindennel tud.
Nevetünk az amerikaiakon, hogy csak automata váltós autót tudnak vezetni, erre tessék, nálunk meg benzinesen se tudnak egyesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!