Igaz, hogy PÁV vizsgán mindenki megfelel?
Nem igaz.
Párom is volt és nem mindenki ment át.
Nagyon nem.
8300 volt még amikor én csináltam, hát sokaknak nem volt meg.
én kétszer voltam,és nem adták meg, pedig balesetem sosem volt, gyorshajtásért volt néhány bírságom.
egyébként ismerek olyat, akinek félévente volt valami balesete, és ö megkapta.
inkább azon múlik mennyire vagy szimpatikus a nagyokos pszihiáternek.
Erről egy igazolást kapsz, amiről csináltatsz egy hitelesített fénymásolatot a közjegyzőnél és azt magadnál tartod.
A PÁV 1 kell a megkülönböztetett jelzést használó járművek vezetéséhez ( tűzoltó és mentősofőröknek van, rendőrök 95%ának nincs, ebbe ne menjünk bele, miért).
PÁV II kell a nehéz pótkocsi vontatásához és a veszélyes anyagok szállításához, ADR-t nem is teheted le nélküle.
PÁV III kell a C kategóriához, hogy egyáltalán vezethess teherautót 7.5 tonna megengedett össztömeg fölött.
PÁV II-t érdemes csinálni, mert ha annak nem felelsz meg, leminősíthetik PÁV III-nak, ha a teszteredményeid még azt a mércét megütik, PÁV I tényleg csak megkülönböztetetthez kell.
Reflexeidet, memóriádat, döntéshozó-képességed, személyiségedet vizsgálják. Azért fontos az is, hogy szimpatikus legyél a pszichológusnak, mert az is elárul rólad sok mindent. Hiába kiválóak az eredményeid, ha lerí rólad, hogy egy agresszív állat vagy, nem fogsz PÁV I-et kapni akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!