Miért nem tudja mindenki az előzményekből kiszűrni a helyes választ?
-hogy a Simson nem a legjobb csak a legnépszerűbb és nem kell bele turbó
-a robogó 50cm3 alatti jármű és 40km/h a megengedett sebesség,nem kell agyontuningolni vagy 125-ös blokkra ötvenes matricát téve használni
-a kipuffogóval csak hangot lehet változtatni,teljesítményt nem
-17 évesen akkor sem lesz lesz jogsid ha fejen állsz egy hétig
-ha ennyit vártál rá akkor a sikeres vizsga után nem mindegy,hogy 1 nap vagy 2 hét múlva lesz a kezedben?
-ha elromlik az autód szerelőtól kérdezz aki meg is tudja javítani ne rohangálj a számítógép és a garázs közt
-Döntsd már el TE MAGAD milyen autót szeretnél választani!
-Nincs közvetlen járat Jászladány és az Antarktisz között ...
-Ha megfogott az ellenőr vagy megbírságolt a közterületes netán a rendőr akkor okulj,fizess és ne itt panaszkodj.
-Suzukin hülyén nézne ki a 18-as kerék.
-A fogyasztást sok tányező befolyásolja ha kérdezel róla akkor a sebességet is írd hozzá és vedd tudomásul,hogy a lábad súlya a döntő.
Sorolhatnám napestig de majd kiegészítik a többiek ...
:p))
Nem értek mindennel egyet.
Kipufogóval igenis lehet teljesítményt változtatni!
2T motorra ráraksz egy kályhacsövet romlani fog a tejelemsítény. Ha meg egy hozzá tervezett és megfelelően kivitelezett rezót tesz rá valaki akkor meg nőhet.
Na de most ilyen melegbe nincs kedven a többit is fikázni :D
Nekem kedvencem a hogyan jutok el A-ból B-be Budapesten. Eddig jó kifogás volt a bkv "szar" keresője (az se volt szar csak kellett min. írni-olvasni tudás a használatáshoz...) de már a google térkép is friss bkv adatokkal van tele, de képtelenek használni.
Utána jön a Deákon átszálláskor a metrón kell-e lyukasztani?
Akkor utána a nem vagyok beteg de nyomorék sem de kell a 90%-os ingyenutazós igazolvány hogyan lehet nekem is? (Üttesd el magad legyél mozgássérült és kapsz. Idiótája ahelyett, hogy értékelné, hogy egészséges...)
Következő: 90%-os ingynejutazós kártyám van vihetek magammal kísérőt? (Heti 5x legalább)
Utána jön az elhagytam a diákom, de kértem az iskola karbantartójától igazolást, hogy bizony én iskolába járok vehetek diákjegyet? (Nem bazzmeg a diákigazolvány dísznek van)
Aztán jön a hogy jutok el A-ból B-be METRÓ NÉLKÜL. (Magas a metrótól iszonyodó emberek aránya itt...)
Utána a megbűntettek xxxxyyyy ezer forintra kocsog mávosok, nem volt jegyem, de volt pofája megbántetni, hogy lehet megúszni?
Stb stb...
"-17 évesen akkor sem lesz lesz jogsid ha fejen állsz egy hétig "
Miért is nem?
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az IQ-fighterek nénikéjét meg csókoltatom,örülök az éleslátásuknak.
Ja,űrhajós jogsi meg nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!