Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek menő, ha egy srác...

Szerintetek menő, ha egy srác elektromos rollerel jár suliba?

Figyelt kérdés
És szerintetek üléssel, vagy anélkül vagányabb? :D
2012. júl. 26. 13:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 9-11ig bringával jártam, 11_edik végén meglett a jogsim, vettem egy kispolszkit, 12-edikben azzal jártam. Fikázták, de irigykedtek, mindig többen akarták velem jönni, mint ahányan befértek. Most picit idősebb vagyok már, dolgozok, erősen kopott, de motorikusan jó babettával járok. Ennél is ment a fikázás, közbe meg 2 liternél nem eszik többet, tankolok havi 3500-4000 ftért, de mindenhova elmegyek vele, nem veszem meg 10000 ftért a bérletet. Akinek nagyobb motorja, vagy autója van nálunk, az is jóval drágábbàn jár. Vennék inkább elektromos rollert, nem tartom gáznak, munkaidő alatt feltölteném bent, és akkor ingyen járnék, csak nem jutnék el vele a munkahelyig, mert lemerülne, annyit sajna nem bír ki az aksi. + hamar tönkremegy a napi használattól.
2012. aug. 12. 16:19
 22/24 A kérdező kommentje:
Értem, az akksiról meg annyit, hogy ha évente kicseréled, akkoris is minimum 1/12-e a benzinköltségnek.
2012. aug. 12. 21:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért vettem a robogómat,és nem bántam meg...jó, tudom többe kerül a fenntartása de sokkal gyorsabb,biztonságosabb és praktikusabb:D Én nem járnék vele,max haverokkal sétálgatás közbe elővenném:D
2013. febr. 15. 23:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nyálas, homáros, elektromos rollerel járni.
2013. márc. 2. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!