Szerintetek menő, ha egy srác elektromos rollerel jár suliba?
Figyelt kérdés
És szerintetek üléssel, vagy anélkül vagányabb? :D2012. júl. 26. 13:37
11/24 anonim válasza:
Amit linkeltél 13:51es hozzászólásodban olyanom volt nekem is. Suliba nem mentem vele, mert messze volt de mindenhova máshova igen és szerintem menő dolog. Mondjuk üléssel tényleg kicsit nagypapás, szóval én anélkül használnám.
12/24 A kérdező kommentje:
Huh, megnyugtattál, hogy rendben van a roller, és hogy nem is ciki, igen, ülést is csak azért rendeltem, mert 5000 pluszt megért. :DDD Neked hány wattos, mennyit ment vele?
2012. júl. 26. 14:43
13/24 anonim válasza:
Hát hallod vagy 6 éve volt, viszont most túl a 20on is azt mondom, hogy kéne:D Csak hát újan drágák a komolyabbak és inkább a motoromra költöm. De egyszer majd építek egy komoly benzines rollert az tuti.
14/24 anonim válasza:
Amúgy azt elfelejtettem, hogy kb fél évig volt csak meg, mert meghibásodott a töltője én meg kicsit meguntam és garanciával visszavették.
15/24 A kérdező kommentje:
Értem, véletlenül nem a 13:58-asra gondolsz. Amúgy már láttam negyven rugóért alig használt robbanósat, viszont a Vezess.hu szavaival élve: "büdös, ráz, és hangos". Azért vettem elektromosat. :D
2012. júl. 26. 14:48
16/24 A kérdező kommentje:
Visszagondolva hülye döntés volt visszaadni, nem? :D Szerencsére a töltő filléres dolog.
2012. júl. 26. 14:50
17/24 anonim válasza:
Ja mondjuk utána hiányzott. Úgy vagyok vele, hogy nekem annyi pénzt nem ér, de ha lesz szabadidőm és alapanyagom akkor egyszer majd összerakok valamit. Mondjuk elektromost is lehetne építeni, csak ahhoz meg jófajta akksi kell.
18/24 anonim válasza:
Hát, szerintem szörnyen néznek ki. Nem is beszélve arról, hogy pl. a nitroscooter-es elektromos gépek között nincs is 300W alatti - tulajdonképpen azok nem rollerek, hanem segédmotoros kerékpárok a teljesítményük alapján...
19/24 A kérdező kommentje:
Na, végigmentem a városon, cirka 12 km volt, most még fullon van, ráadásul mindenki gyengéden érdeklődve nézte a rollert, volt aki mondta, hogy tetszik neki. Persze azért a Ferrarit nem überli :DDD
2012. júl. 26. 20:44
20/24 anonim válasza:
Én annak idején kocsival jártam suliba. Mondjuk a csajoknál nem vágódtam be vele a hiedelmekkel ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!