Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikerült elsőre megszerezned...

Sikerült elsőre megszerezned a jogsit?

Figyelt kérdés
Nekem sikerült minden elsőre 18 évesen. Szerintem annak akinek már 3-jára sem sikerül, annak nem való a vezetés. Nem kell mkinek vezetnie, van olyan, aki egyszerűen nem érzi az autót. Erről mit gondoltok?
2009. júl. 14. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

ügyes vagy! :)

nekem 2x-ára sikerült mert túl gyorsan vezettem :D

2009. júl. 14. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Elsőre :)

17 évesen.

2009. júl. 14. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sikerült:).
2009. júl. 14. 22:22
 4/9 anonim válasza:
76%
Másodjára lett meg. Ott buktam el, hogy a lámpa után egyből soroltam át a másik sávba
2009. júl. 14. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is, hiba nélkül.:)
2009. júl. 14. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

sikerült elsőre..

18F

és egyetértek, de én már másodjára elküldeném.

2009. júl. 14. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem eddig mind a 3 jogsim elsőre meglett (Sm,B,Ak) most az "A" következik, remélem nem törik meg a sorozat.
2009. júl. 15. 00:16
 8/9 anonim válasza:
65%

Nem gondolod hogy egy kicsit el vagy szállva magadtól?

Azért mert neked elsőre sikerült, és akkor mi van?

Lehet hogy csak simán szerencséd volt, de azért nem kéne a többi embert akinek csak sokadjára sikerül totál hülyének meg bénának gondolni. Ha esetleg eljutnak a PÁV-ra, akkor ott majd megmondják egy nálad kicsit jobban hozzáértők, hogy alkalmas-e vagy sem. Persze előfordulhat hogy nem. De azért mert neked elsőre sikerült? És? Ez még nem garancia arra, hogy biztonságosan megtanultál közlekedni. Lehet hogy akinek harmadjára lett meg, jobban vezet nálad.

2009. júl. 15. 08:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok elszállva magamtól, nekem természetes volt, hogy sikerült elsőre. Ha vki nem is tud olyan jól vezetni, hármadjára-negyedjére csak sikerül neki. Vagy szerencse vagy kifog egy rendes vizsgabiztost. Én azt mondom, hogy nem kell mkinek jogosítvány.
2009. júl. 17. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!