Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minden nap 100 km-t utazni...

Minden nap 100 km-t utazni tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés

Ha felvesznek az egyetemre, akkor minden nap 100 km-t kell majd utazzak. Pest megye középső részéről Óbudára...

Szerintetek bevállaljam?

Kolesz és albérlet nem jöhet szóba, itthon kell lennem éjszaka, lényegtelen, hogy miért.

2012. júl. 16. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"És ez nem tetszik-nem tetszik kérdés." na jó ezt hülyén fogalmaztam meg. :)

a lényeg ha oda akarsz járni akkor korán kell kelni. nincs választási lehetőség.

2012. júl. 16. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem az 50 km-rel van baj önmagában, mert az lehet fél óra is, ami rendben van, meg ahogy írod lehet másfél is, ami már bizony elég sok, és egészségtelen, különösen a hajnali kelés miatt. Mondjuk az is számít, mikor végzel. Ha viszonylag korán nap közben, akkor talán...
2012. júl. 16. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Én ugyan már évek óta stabilan egy órát ingázok naponta és irányonként, de mondjuk egy és háromnegyed órát hosszú távon nem vállalnék be. Egyszerűen lehetetlen más programot szervezned a tanuláson kívül. Mindazonáltal azt mondom, vágj bele mindenképpen, diplomával jobbak az elhelyezkedési esélyeid és magasabb bérre is számíthatsz a jövőben. De: amint lesz rá anyagi lehetőséged, állj össze pár évfolyamtársaddal és béreljetek közösen lakást. A lakbér és főleg a rezsi jól eloszlik, így egy részmunkaidős állásból már ki is lehet gazdálkodni. Nagy luxus persze nem lesz, meg nem feltétlenül kell közvetlenül a suli mellé költözni.
2012. júl. 16. 20:19
 14/19 MrPifta ***** válasza:
Szerintem 2 óra az a határ, ahová még be lehet járni, úgyhogy hajrá
2012. júl. 16. 20:38
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

én "csak" Bp. egyik fos hulladék külkerületében laktam anno, és napi 2 órát utaztam oda-vissza az egyetemre. túléltem, itt vagyok.

azóta hála a jó égnek normálisabb helyen élek, és soha nem mennék vissza suttyófalvára. :)

tanulj, utazz, később lesz pénzed Bp-en lakást bérelni vagy venni.

mit tanulnál? ennyi szopásért cserébe valami nagyon fullos szakot végezz el, h később jó helyen dolgozhass, és egy percig se bánd, h feleslegesen járkáltál miatta ennyit.

2012. júl. 16. 23:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Az 1 és 3/4 óra csak egy út, hazaút több, mert valószínűleg várnom kell majd a buszra a népligetnél.
2012. júl. 17. 23:33
 17/19 anonim válasza:
63%
Nekem ugyanez volt, 3/4 óra volán busszal, aztán metró, aztán villamos. A többieket, akikkel együtt jártam be nem zavarta, de én mindig hulla fáradt voltam.
2012. júl. 19. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem is igazán akarod elkezdeni ezt az egyetemet, mert lusta vagy bejárni már előre. Csak azt nem értem, hogy miért innen várod a megerősítést, hogy: ó persze, helyes, ha megfutamodsz az első nehézségek elől. Határozd el magad, és kezdd el az egyetemet!
2012. júl. 20. 07:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja, hogy oda-vissza és a városon belüli közlekedéssel együtt értendő a 100 km?!

Akkor simán! Ez azt jelenti kb, hogy a városhatártól 20-20 km-re laksz legfeljebb. Szerintem ilyen távolságról rengetegen ingáznak naponta.

Én a városhatártól 240 km-re lakom. Ez oda-vissza a városi közlekedéssel simán 500 km. Igaz naponta azért nem vállalnám be, de hetente igen.

Kezdetben én is egyetemre jártam innen, most meg a munka miatt, mert csak Bp-en kaptam. De véglegesre soha nem szeretnék odaköltözni. Inkább ingázok, immár 11. éve.

Csak az odautam tömegközlekedéssel kb egy fél nap. Ez autóval 2,5-3 óra lenne. Ez azért elég bosszantó.

2012. júl. 20. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!