Kit milyen mondva csinált indokkal húztak meg forgalmi vizsgán?
Nálunk vannak úgynevezett vizsgaútvonalak. Látta az elején a vizsgabiztos, hogy nagyon stresszes vagyok. Végig kellett mennem azon az útvonalon, amit húztam, majd elkezdett össze-vissza kanyarogtatni a városban és közben "cöcögött" és sóhajtozott a hátsó ülésen. Addig-addig, míg idegességemben sorra követtem el a hibákat.
Az oktatóm is elismerte a lelki terrort, hovatovább meg is jegyezte a pasinak, aki csak a vállát rángatta. Viszont tanultam belőle: egy idős, hetven feletti oktatóm volt, és azt mondta, igaz, hogy stresszhelyzetbe kergetett a pasi, de forgalomban nem szabad hogy kijöjjek a sodromból semmilyen körülmények között, mert akkor akár balesetbe is belekergethetnek! És igaza volt.
Azóta - ha vezetek és valaki direkt cikiz (pl. nyomja a dudát, pedig még piros a sorompónál a lámpa), mindig eszembe jut, amit az öreg mondott, mosolygok egyet középen a tükörbe és megmutatom az ujjacskámat.
A passzív vezetés egy komoly hiba. Ha tényleg tötymörgött, akkor meg is kell húzzák.
Én sikeresen átmentem elsőre mindenből, kenőpénzt sem adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!