Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megéri ez nekem?

Megéri ez nekem?

Figyelt kérdés
Csak véleményre lennék kiváncsi. Bele mennétek egy olyan munkába, ahol csekély a fizetés, a bejárásra elmegy a fizetés 20%-a, és a kollegákkal sem felhőtlen a viszony?Jah, és a munka sem a legjobb... 12 órázás, éjszkázás, ünnepnap nem ismert.
2012. júl. 8. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
HA nincs más lehetőség és kell a pénz akkor bele mennék. Egyébként ha találnék egy kicsivel is jobbat akkor tuti hogy nem vállalnám be. Attól is függ hogy milyen munka. Árkot kell ásni 12 órában, vagy ülni a számítógép előtt és könyvelni. A bejárás tömeg közlekedéssel vagy autóval történne? Azon is lehet spórolni hogy ha például autóval entek 2-3-4-5-en dolgozni és a benzin pénzt elosztjátok egymás közt.
2012. júl. 8. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:
A munkahelyen nincs olyan személy, aki az én lakóhelyemen lakna, és ha lenne, akkor sem biztos hogy egy beosztásban lennénk. Napi talpalásról lenne szó, ápoli munkáról van szó! :) tehát - egészségügy.
2012. júl. 8. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
jah és tömegközlekedéssel mennék. Kocsival azért sem mennék, mert ha fizetnék is, akkor is csak 9Ft/ km. De még az is több lenne a 0-nál, mert jelenleg semmit sem fizetnének a bejárásomért.
2012. júl. 8. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A lakóhelyeden a házi orvos mellett nem tudnál elhelyezkedni mint aszisztens vagy nem tudom minek hívják azt aki írja a receptet meg beviszi a gépbe az adatokat. Vagy nincs közelebb kórház?
2012. júl. 8. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam, asszisztensi végzettség kell hozzá, hogy háziorvos mellé tudjak menni. Helyben nincs kórház.
2012. júl. 8. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenféleképp kell ez a munka, mert különben éhenhalsz, akkor belevágnék a helyedben, de ha ennyire nem vagy rossz anyagi helyzetben, akkor 100%, hogy nem. Soha az életbe nem dolgoznék 12 órában éjszaka alacsony fizetésért, pláne úgy h a bejárásra elmegy a 20%.
2012. júl. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!