Az nagyon ciki ha egy 13 éves nem tud biciklizni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 15:42
2/6 anonim válasza:
Érdekes egy szüleid vannak, az biztos. De egyébként ennyi idő alatt, te is kérhetted volna őket, hogy tanítsanak meg, úgyhogy részben a te hibád.
3/6 A kérdező kommentje:
kértem őket de vagy azt mondják késöbb vagy azt hogy nem érnek rá pedig már sokszor kértem őket
2012. júl. 8. 16:15
4/6 anonim válasza:
miért lenne ciki?
mondjuk ha ennyire szeretnél biciklizni akkor tényleg szakíthatnának rád egy kis időt.
5/6 anonim válasza:
Hát az szomorú :( Szerintem ez alap dolog kéne legyen egy szülőtől. Akkor viszont kérj meg haverokat, hogy segítsenek.
6/6 anonim válasza:
Haverom anyja 32 körül tanult meg, a tesójával tanították, és azóta is bicajjal jár mindenhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!