Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki szokott mezítláb vezetni...

Ki szokott mezítláb vezetni úgy, hogy kipörög a kerék?

Figyelt kérdés
Én szoktam. Sztem nem rossz. Télen próbáltam de csak pörgött a kerék és nem mentem sehova xd. Nyáron is mezítláb papucs az ülés alatt.
2009. júl. 10. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond hogy nincs jogsid,kérlek
2009. júl. 17. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ritka értelmes a kérdés, tükrözi a kérdező szellemi szintjét. No de semmi gond, hülyegyerek, úgy döntöttem, örömet szerzek azzal, hogy válaszolok, látom, csak ennyi boldogság ér az életben (ja, meg mikor mezítláb, félmeztelenül pörgeted a kereket).

Szoktam mezítláb vezetni. Nyáron ugyanis, mikor papucsban vagyok az udvaron és a javításra hozott autókkal kell ide-oda állni, nem fogok annyiért cipőt húzni, az pedig zavar, hogy a papucs néha önálló életet él a lábamon. Olyankor lerúgom a papucsot, az a biztos. De képzeld, mezítláb még gyalogolni is szoktam! Nem is gondoltad volna, mi?

A legnagyobb kipörgésem pedig az volt, mikor szép emlékű első Zsigulim a havas úton úgy döntött, ő most inkább megpihen az árokban. Három fordulatot tett meg a függőleges tengelye körül, mielőtt ezt végrehajtotta volna. A kerekeket meg nem szoktam pörgetni, mert egyrészt megcsúszik az akkor is, ha nem akarom (élmény a hátsókerékhajtás, főleg, ha nem jut eszembe az első hó előtt lecserélni a kereket a téligumisakra), másrészt pedig drágák az új gumik, nem koptatom őket feleslegesen.

2009. júl. 23. 13:33
 13/14 A kérdező kommentje:
mé zavar zoknis joe
2009. aug. 3. 22:03
 14/14 A kérdező kommentje:
nekem mezítláb mindig kipörög
2009. aug. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!