Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autószerelők miért ilyenek?

Az autószerelők miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Akár karosszériás vagy autóvillamossági vagy egy gumis, mindegyiknek akkora arca van, hogy nem igaz. Hülyének próbálják nézni az embert, ha meg bekérdezel valamit vagy rátapintasz, hogy hülyeséget beszél, akkor meg csak tátog mindegyik. Múltkor már azt hittem, hogy belerugdosom a koszos szerelőaknájába.
2012. júl. 2. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Öntsd ki a szíved, itt elmondhatod azt is, amit másnak nem mersz.
2012. júl. 2. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Vannak ilyenek, ne általánosíts.

Pl én nem beszélek hülyeséget (mondjuk néha nem is értik mivan), meg vannak totál agyhiányos kuncsaftok, akinek magyarázhatsz .

Volt pár sztori, a legjobb az volt mikor azt mondta egy jólképzett versenyző hogy hegesszem meg a törött hajtókart, jó lesz az, de a kollégája sem volt rossz, aki a CNC-s ismerősével akart dugattyút csináltatni.

Szóval lényeg a lényeg hülyék mindenhol vannak, ne általánosíts.

Meg ne akarj senkit belerugdosni a szerelőaknába, mert a kerékkulccsal elég nagyot lehet ütni. :)

2012. júl. 2. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ekkora ász vagy tisztelt kérdező a szerelésben, miért nem te javítod a gépedet?
2012. júl. 2. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Jogos ez is.

Valóban, van pár kolléga aki még a '80as években él, vagy csak szimplán le akarja húzni a delikvenst, hoztak már hozzám is gépet emiatt mástól.

2012. júl. 2. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Aszongya csávó:

- ki kéne cserélni az izzítórelét.

Mondom: - mit vétett szegény?

- szar, csapkodja kifele a gyertyákat, nem győzi venni.

Mondom: - oszt biztos azé?

-persze hogy azé. ez má a 3. relé benne, itt meg itt cserélték eddig, legutóbb 2 hete, de ez is szar, mostmá nem viszi oda többet. megint kiment mind az 5 gyertya.

mondom: - olyan nincs, hogy 3 relé is szar. más baja van annak.

-dede, ez tuti szar. kicserélném?

Már majdnem mozdul a fejem, hogy bólintok, a hülyéktől is el kell venni a pénzt valakinek, akkor aszongya: - de ha megint kivágja, az a te sarad!

-he??

-én má annyi gyertyát vettem bele, többet nem fogok, ha megint kimegy, te veszel bele.

Az itt már eldöntött tény volt, hogy egy ujjal nem érek a szarjához, de gondoltam, még nem küldöm a kúvaanyjába, beszélgetek vele, mint egy emberrel.

Oszt, mondom, milyen gyertyákat szoktál bele venni.

- a bátyám hozza nekem, Bos, 1000ft/db.

- mással nem próbáltad?

-nem, a Bos a legjobb, meg jó áron is van...

Végül csak nem csináltam meg neki. Ilyenek geczik ezek a szerelők.

2012. júl. 2. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
csináld otthon,ha az autószerelődet lerúgod :)egyébként az lenne az alapelv,hogy a vevő vagy a kuncsaft fizet,belőle élünk,ezét szépen kell a betérő emberkéhez viszonyulni.máskülönben nem jön vissza többet,és lehet hogy nem is jelentkezik be más helyette.kis arc,jól elvégzett munka,ha kérdez normális válsz,és semmi probléma.
2012. júl. 2. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:

ez ugyan az mint a rendőröknél. vannak köztük tahók és vannak normális a munkájukhoz értő emberek.

találkoztam olyan szerelővel aki éppen csak azt nem mondta hogy mekkora egy barom vagyok hogy olasz autót vettem. hozzáteszem ez egy defektes kerék javításánál történt de gondolom ő kézrátételből megmondja egy autóról hogy ez sz@r. Azt nem értem hogy neki nem érdeke hogy minél több kuncsaftja legyen? Mert ha ilyen hangnemben beszél a többi ügyféllel is nem hiszem hogy túl sokan járnak hozzá.

2012. júl. 2. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, a Bos.

Tudnék mesélni énis.

A legdurvább ami maszekban megtörtént: Suzuki Swift 1.0, 95ös évjárat, megfogott a kuncsaft egy rókát, első lökhárító kuka (lett volna), meg kapott a hűtő is.

Felhívott, elmondta mivan, aszonta nézzem is át hogy lett-e baja, meghogy már régen látta szerelő (mondtam magamban hogy jaj) lököst meg szedjem le, azt elviszi (akkor még nem értettem, 4darabban volt)

Lebontottam ,elvitte, nekiáltam, a hűtő az egyértelműen kuka volt, de legalább kiszedtem belőle egy bundára való szőrt, átnéztem, az olaj csereérett volt, a légszűrőt még Mária Terézia idejében cserélték, a kipuff meg némileg lyukas volt 15-20 helyen és hallani lehetett ahogy csámcsog rajta a rozsda.

Kinéztem az árakat, felhívtam:

-A hűtő kuka, kell egy másik, 20-ért van új.

-Hűbazm*g az drága,ócsóbban nem tucc valamit?

-Van bontott 12-ért.

-Hű az is drága óccsóbban nincs?

(itt közöltem vele hogy nincs és nem is lesz, ennyi az alja)

-Várjá várjá felhívom a Tomit hátha tud valamit.

-Oké, de van még valami, kéne olajat cserélni, az szűrővel együtt 7rugó, meg a kiput is rendbe kéne rakni,az is húzós (nem is mondtam árat, úgyis drága lett volna) de meg tudom csinálni, van anyagom, úgyis megy 2hónap múlva műszakira a gép.

-Okéoké cseréjjé olajat meg légszűrőt, a kipuhoz meg viszek anyagot, azt heggesszed meg, a hűtőt meg ne rendeljed meg, mert fel lesz hívva a Tomi elősző'.

Letettem, kiszedtem a hűtőt, közben hívott hogy akkor holnap hozza a hűtőt amit óccsóér' szerzett, meg az anyagot a kipufogóhoz.

Minden oké volt, megnyugodtam egész másnapig, amikor megjelent a cuccokkal, meg az olvasztásos technikával és folyékony bitumennel összetaknyolt lökhárítóval.

A Tomi valóban szerzett hűtőt, igaz kb 10éves tyúkszarréteg állt rajta, és egy Zsiguliból származott, de szerzett, a kipufogót pedig colos gázcsőből kellett volna rendbehozni.

Mikor ezeket megláttam fennakadtak a szemeim és kiröhögtem, utána meg közöltem vele hogy ez így nem jó, vagy kifizeti az új vagy bontott alkatrészeket, vagy keres valakit aki ezt megcsinálja mert én nem fogom.

Két perc reakcióidő után jött a reakció, hogy én le akarom húzni, hogy "miért akarok 12-t kifizettetni vele hűtőér' miko' a Tomi ötér' adott egyet ami tuti jó bele, meg amúgyis mit képzelek".

A végeredmény az lett hogy elhúzatta a Swiftjét a Tomihoz, utána meg 2hét múlva jött vissza hogy a Tibi elb*szott valami "innyektort vagy mit" ,meg mégse hjó a hűtő és nem-e tudnám megcsinálni.

Sajnos az "innyektorhoz" nem értettem, úgyhogy mást kellett keresnie. :)

2012. júl. 2. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt hogy ki az Tomi meg a Tibi a mai napig nem tudom. :)
2012. júl. 2. 22:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, remélem Miskolcon én is találok majd egy jó nem arcos szerelőt. A kocsimat meg azért nem én javítom, amiért az autószerelő nem süt nekem kenyeret. Nem az én dolgom.
2012. júl. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!