Ha nem látok 3D-ben akkor lehet jogosítványom?
Nem tudom elképzelni, hogy vki ne lásson 3d-ben.
Én 3éves korom óta nem látok egyáltalán a bal szememre, de 3d-ben látok. A 3d-s filmeket is szeretem.
Valószínű, hogy agyi probléma az oka.
Nekem 19 éves korom óta van jogsim (18éve) és minden korlátozás nélkül megkaptam.
Végül is, ha nem látod, hogy a jelzőlámpa oszlopa henger alakú, csak sík "téglalapnak" látod, szerintem nem kritérium :)
Hülyít.Persze...
Én is hasonló cipőben járok.Bár szerintem ez a "nem látok 3D-ben" megfogalmazás többet és kevesebbet is mond,mint ami van.
A jelenség létezik,14 éves korig gyógyítható,utána élni kell vele.Ami nem nehéz,hiszen a 3D-s filmeken kivűl nincs sok kihagyás és néha a hologramok is nehezen felismerhetők,de nem világvége.Vezetésnél amúgy is meg kell tanulnod felmérni,hogy miként tudsz és hova bejutni.
Kérdésedre válaszolva igen,lehet.A szemorvosom szerint a vezetésben egyáltalán nem akadályoz,de nem érdemes említeni a sofőriskolában,mert megnövelik rendesen a dolog bürokratikus részét.
A lényeg,hogy lehet,szabad és hajrá:)
Na, én tudom...
az a lényeg, hogy elvileg azoknak nincsen csak térlátása akik valamelyik szemükre nem látnak(a barátom is ilyen) , de ez megtanulható... a jogsit megkaphatod, csak a távolságot nem túl könnyen lehet felmérni, (ha csak nem megtanultad és pro vagy benne) de az a hátránya, hogy akik nem látnak 3D-ben azaz nincs térlátásuk, azoknál az embereknél sokkal több a rácsúszásos baleset.
én azt javaslom, ha fontos, akkor szerezd meg a jogsit, de csak ésszel használd... (vagy ne a közelembe vezess x) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!