Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha nem látok 3D-ben akkor...

Ha nem látok 3D-ben akkor lehet jogosítványom?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 12:39
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy vki ne lásson 3d-ben.

Én 3éves korom óta nem látok egyáltalán a bal szememre, de 3d-ben látok. A 3d-s filmeket is szeretem.

Valószínű, hogy agyi probléma az oka.

Nekem 19 éves korom óta van jogsim (18éve) és minden korlátozás nélkül megkaptam.

Végül is, ha nem látod, hogy a jelzőlámpa oszlopa henger alakú, csak sík "téglalapnak" látod, szerintem nem kritérium :)

2012. júl. 4. 09:07
 12/19 A kérdező kommentje:
de látom hogy henger alakú.
2012. júl. 4. 09:24
 13/19 anonim válasza:
Csak hülyit mindenkit az úriember,csukjátok be az egyik szemetek,ugyan úgy látjátok a 3D-t mekkora barmok vagytok ,síkban látna 2D-ben nem látna mélységet ,nem tudna járni mert nem tudná felmérni hogy mi mekkora.És ez a két szem kell a 3D-hez ezt elmesélem az oviba,hogy tanuljanak a gyerekek és ne legyenek olyan hülyék mint ti.:+DDDDDDDDDDD
2012. júl. 4. 20:16
 14/19 anonim válasza:
ha látja hogy a lámpa heneger alakú akkor 3d - ben is lát bizonyos dolgokat
2012. júl. 5. 08:40
 15/19 bonniee:) válasza:

Hülyít.Persze...

Én is hasonló cipőben járok.Bár szerintem ez a "nem látok 3D-ben" megfogalmazás többet és kevesebbet is mond,mint ami van.

A jelenség létezik,14 éves korig gyógyítható,utána élni kell vele.Ami nem nehéz,hiszen a 3D-s filmeken kivűl nincs sok kihagyás és néha a hologramok is nehezen felismerhetők,de nem világvége.Vezetésnél amúgy is meg kell tanulnod felmérni,hogy miként tudsz és hova bejutni.

Kérdésedre válaszolva igen,lehet.A szemorvosom szerint a vezetésben egyáltalán nem akadályoz,de nem érdemes említeni a sofőriskolában,mert megnövelik rendesen a dolog bürokratikus részét.

A lényeg,hogy lehet,szabad és hajrá:)

2012. júl. 5. 08:41
 16/19 anonim válasza:
Elméletileg nem lehet, hiszen ha nem látsz 3d-ben akkor nem tudod pontosan megítélni, hogy milyen távolságra van tőled a másik jármű. Gyakorlatban természetesen lehet, ha egy felszínes orvos vizsgál az alkalmasságin akkor talán észre sem vesz (neked meg nem kell említeni), ha meg észreveszi akkor meg a zsebedbe kell nyúlnod. Ez így működik kishazánkban.
2012. júl. 5. 10:21
 17/19 A kérdező kommentje:
de én fel tudom mérni hogy milyen távol van tőlem valami..
2012. júl. 5. 10:25
 18/19 anonim ***** válasza:
#11! Ha nem látsz 3 éves korod óta a bal szemedre, akkor 3D-s filmeket biztosan nem látod úgy ahogy azt kellene. A 3D-s filmekhez mindenképpen kell a két szem, hiszen ezért különböző színű lencse van a 3D szemüvegben. És én sem látok a bal szememre, tehát pontosan tudom, mi a szitu. Más kérdés, hogy egy szemmel is tökéletesen lehet látni a tárgyak mélységét, de egy 2D-ből 3D-be "operált" film esete teljesen más.... Az, hogy te azt mondod,látod a 3D-s filmeket, attól még az nincs úgy, mert el sem tudod képzelni mit kellene látnod..
2012. júl. 5. 11:56
 19/19 anonim válasza:

Na, én tudom...

az a lényeg, hogy elvileg azoknak nincsen csak térlátása akik valamelyik szemükre nem látnak(a barátom is ilyen) , de ez megtanulható... a jogsit megkaphatod, csak a távolságot nem túl könnyen lehet felmérni, (ha csak nem megtanultad és pro vagy benne) de az a hátránya, hogy akik nem látnak 3D-ben azaz nincs térlátásuk, azoknál az embereknél sokkal több a rácsúszásos baleset.

én azt javaslom, ha fontos, akkor szerezd meg a jogsit, de csak ésszel használd... (vagy ne a közelembe vezess x) )

2012. júl. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!