Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha nem látok 3D-ben akkor...

Ha nem látok 3D-ben akkor lehet jogosítványom?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 12:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ezt hogy érted?csak 2D-be működsz?
2012. jún. 29. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
ha két szemed van, és mindkettővel látsz, akkor peched van, az már 3D.
2012. jún. 29. 13:00
 3/19 anonim válasza:
Akkor te ezek szerint mindent sík felületként élsz meg!? Ez most csak vicc akar lenni ugye?
2012. jún. 29. 14:23
 4/19 anonim ***** válasza:

Fél szemű emberek is vezethetnek autót. Elméletileg térlátásuk nincs, gyakorlatilag meg megtanulják fél szemmel is helyesen felmérni a távolságokat.

3D látás meg szerintem egyenlő a térlátással.

ui: Két embert is ismerek akik már régóta fél szemmel élnek és vezetnek.

2012. jún. 29. 14:56
 5/19 anonim ***** válasza:

Ismertem valakit, jobb szemére vak volt.

Csak annyi volt a kikötés, hogy olyan autót vezethet, amelyiknek van jobb oldali visszapillantója.

Manapság ez is már szinte mindegyiknek van.

2012. jún. 29. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
Én az egyik szememmel szinte nem látok, de a másik hibátlan. A 3D-s filmeket egyáltalán nem élvezem, nem is látom rendesen. Szóval ha így vesszük, lehet jogosítványod, mert a jogszabály szerint ha az egyik szemeddel látsz a szemészeti táblán a piros vonal alatt legalább egy számot/betűt/jelet, akkor jogosítványra alkalmas vagy. Nekem is van jogsim, s izgultam előtte én is, akkor mesélte el ezt a szabályt a szemész...
2012. júl. 3. 07:29
 7/19 A kérdező kommentje:
én mind a két szememmel tökéletesen látok szemüveggel vagy kontaktlencsével de 3d-be nem látok.tehát a 3d filmeket én se tudom élvezni.
2012. júl. 3. 09:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha te mindkét szemeddel tökéletesen látsz, akkor látnod kellene a 3D-t, hiszen a 3D látás lényege a két szem, kicsit különböző látásmódja. Tehát nem értem... Ha jó a szemed, miért nem látod a 3D-t? :O
2012. júl. 3. 11:00
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem tartsd vízszintesen a fejedet amikor 3D filmet nézel XD

am viccet félretéve ha nem látod a 3D filmeket normálisan akkor ott tuti van valami gond, vagy a szemeddel vagy az agyadban a látóközponttal vagy mivel. De ha normálisan fel tudod mérni a távolságokat, meg mindent ami a vezetéshez kell akkor igazából tökmind1 hogy mennyire látsz 3D-ban.

2012. júl. 3. 11:23
 10/19 A kérdező kommentje:
nem tudom a neten utánanézve nem vagyok egyedül a problémával.
2012. júl. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!