Mit csináljak? Nem indulok el egyedül autóval. Fűzöm magam több hete és már ott vagyok, hogy feladom. Mi van velem? Magamat semértem. Nem is akarom? Felesleges volt megcsinálnom?
Én is így voltam, de rákényszerültem.
Eleinte a párommal vezettem, aztán mögém ültettem a anyósülésre, és úgy olyan volt, mintha egyedül lennék. Aztán kisebb utakat tettem meg egyedül, egyre hosszabbakat. Most már gond nélkül vezetek bárhol.
Gondolj arra, milyen jó volt vezetni, ülj be este, amikor még nincs sötét, de már a forgalom is csökkent, és szórakozásból autókázz egy kicsit.
Nekem a kocsik.......... egy életérzés.
Velük fekszem, kelek.
A második barátnőm :D)) Szépítgetem, beszélek hozzá:D))
A világ eggyik legjobb érzése mikor az ülésbe tapadsz mikor tövig nyomod a gázt.
IMÁDOK vezetni, versenyezni........... az adrenalin elmondhatatlan hogy mi zajlik a fejedbe nagy tempónál.
Jólvan én nem az autós iskolába tanultam meg de azt is el kellett végeznem hogy legyen jogsim.
Mitől félsz???
Tudok egy két tanácsot adni, 10éves vezetői tapasztalattal nameg 1éves jogsival. 18/F
Utolsó vagyok. Látom nem érdekel de én azért el mondom:
Legalább 5dolgot vegyél figyelembe és akkor nem lessz baj:
1.)Legyen rendbe a kocsid műszaki állapota.
2.)Mindig légy figyelmes és előrre látó.
-ne banbulj el egy pontot figyelve, járjon a szemed a szemed és a fejed (tükrök, müszer fal, holterek).
-és sebesség arányosan figyeld magad előtt az utat.
3.)A környezeti viszonyoknak megfelelően vezess.
4.)Ne tegyél semmit második szándékból.
5.)és istenemre kérlek ne legyél teis "mesterséges forgalom lassító" 90es táblánál 70-el döcögni kész életveszély.
Van barátod, apukád, férjed (nem tudom mennyi idős vagy) vagy egy FÉRFI (ne nőt, mert akkor "vak vezet világtalant"...... már bocs) aki jogosítvánnyal és tapasztalattal rendelkezik?
Ha van, akkor üljön be melléd az anyós ülésre, vagy vigyen ki a városon kívülre egy olyan szakaszra amit szinte senkise használ (de van rajta forgalom) és vedd át a kormányt.... utána szoktasd magad hozzá.
Menny egyre bentebb a városba.
Vagy ha az megnyugtat akkor, lehet venni ilyen Két T-betűs táblát/matricát és kiteheted a kocsi hátuljára (nekem is kint van, de csak poénból) éa a mögötted lévő tudni fogja hogy valószínűleg egy tapasztalatlan, friss jogsis halad előtte és elővigyázatosabb lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!