Van itt valaki aki tud majd segiteni? Szlovákiából vagyok 8hónapja volt egy súlyos balesetem amiben vétlen voltam .
A szlovák rendszert nem ismerem, a magyar rendszerben a pontok alapján fizet az OEP a kórháznak az ellátásért! Tehát nem azt jelenti, hogy te mennyit kapsz, hanem azt, hogy a kórház mennyi pénzt kap az ellátásodért.
Nálunk a biztosító fizet: alap esetben a vétkes fél biztosítója a kötelező biztosítás alapján, de ha van saját biztosításod, akkor attól is lehet pénzt kapni, de mindez független a kórház elszámolási pontjaitól!
A biztosító azt nézi, hogy milyen sérülés volt és, hogy mennyi volt a kórházban töltött idő, valamint mennyi a kereset kiesés.
Hangsúlyozom: magyarországon, a tudtommal...
kártérítésre közúti balesetnél a legjobb.Fizetni csak a kártérítés kézhezvételét követően kell és a max pénzt húzza ki a biztosítóktól aton felül is ha már fizettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!