Kb. mennyi időbe tellene letenni a jogsit?
Ha a nulláról indul az ember és le akarja tenni az A B C D E, valamint ezek variációit.
mennyi idő, kb.hónapban, ha bele számítjuk az órákat, és a vizsgákat is, feltételezve, hogy minden vizsga elsőre sikerül, és az órák száma csak a minimum órákat takarja.
Ebbe a sorrendbe? 3-4 év több mint 1 millió Ft.
A B jogsi nekem több volt mint egy félév. hiába tanulsz te mint a gép a vizsga időpontokat a közlekedésfelügyelet adja. mikor levizsgázol 1 tantárgyból utána jelenthet le az iskola a következőre és megint csak vársz vársz vársz.
A teherautó jogsi nekem majd egy év volt. Ott újra kell tanulni mindent. Vannak műszaki órák mint egy autószerelőnek. Műhelygyakorlat meg miegymás. Azt se tudom hány vizsgám volt ezekből ,mert összeszámolni sok. Persze ha levizsgáztál B ből 2 évig nem ülhetsz teherautóra mert kezdő vezetői engedélyed van.
Utána jött az E az megint vagy fél év. Ja és ott vannak még a szállítmányozási vizsgák azaz a GKI Páv ADR és hasonlók ami önmagában több mint 200e Ft De enélkül nem vezethetsz teherautót vagy buszt mert olyan mintha nem lenne jogsid.
A buszt csak teherautó jogsival lehet elkezdeni. az még drágább mint a teherautó jogsi. Arra megint egy külön GKI kell persze a GKI-t 5 évre adják utána megint vizsga.
Azok az óraszámok amiket az iskola kiad az a minimális amin ott kell lenned. Ha megbux még több órát kell fizetned. Addig nem áll veled szóba a közlekedésfelügyelet ahol vizsgáztatnak.
a B-jogsi most 150-180-e ből jön ki hiába szépítjük.
az A jogsi olyan 150e kb... de nincs motor jogsim.
a C az olyan 280-300e
az E az olyan 160e
a D 300e-..
A GKI 150e
a busz GKI lövésem nincs de nemhiszem hogy olcsóbb.
Az ADR 80-100e hogy tartályost és miegymást is tudj húzni.
Add össze menyi mert én nem merem.
kösz a részletes leírást...
Télleg drága, de engem inkább az 3-4 év ijeszt meg.hittem benne, hogy két,két és fél év alatt
meg lehet szerezni, de négy évre álmomban se gondoltam.
egy világ dőlt össze bennem...
neked viszont nagyon köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!