Budafokon hol a legjobb letenni a jogosítványt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 22:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem az íróasztalodon. Sokkal jobb, mintha a földre tennéd, mert ott koszos lesz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj át pesti oldalra ott könyebb a vezetés szerintem! :)
De te tudod én a budai tanpályákat nem ismerem. :(
Pesti tanpályát ismerek, és pesti oldali jó iskolákat is ahol az oktatók nagyon rendesek sőt tudok is ajánlani rendes oktatót ha érdekel privibe keress meg! :)
Csak annyi hogy pesten kell vizsgáznod, az elméleti az lehet hogy Budán lesz a 11. ker Petzvál József utcában..
A gyakorlat és a vizsga az Kispesten Hoffer Albert utca . :) De megéri mert nem fognak szivatni és a jogsid is meg lesz szerintem ha oda figyelsz mindenre !
Nekem elsőre sikerült minden nagyon jó oktatóm volt bátran tudom ajánlani és motoros kategóriákkal is foglalkozik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!