Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megvennéd az autót?

Megvennéd az autót?

Figyelt kérdés
Volt eddig 3 kispolszkim, egy Daciam, meg 2 hónapot kölcsönbe egy Trabant, az összeset én szereltem. Ahogy elérte a 400 ftos árat a benzin, eladtam az utolsó autóm is, idén januárban még nagyon lecsökkent a fizetésem, kb. 85000 ftot kapok, amiből a párommal alig tudunk meglenni. Terhes a párom, jön a baba, jól jönne egy kis szaladgálós autó,sokszor hiányzik a kocsi (kórházba vinni, bevásárlásokat intézni stb)... Találtam tegnap egy Marutit a használtautón, irtó csúnya, 91_es, ezek nem is gondok, motorhibás, meg tudom csinálni, és gázszett is van benne, kb 800 ft/100 km lehetne menni. (1 év műszaki is van rajta) Olyan sok a biztosítási díj, átiratás (csak az 45000 ft), hogy ezeket nem tudom fizetni, de maga a kocsi nagyon jó vétel lenne, 75_ért hirdetik, szerintem 50re le lehetne alkudni... De ezek miatt a hülye kötelező befizetnivalók miatt nem merek belevágni, te megvennéd a helyemben?

2012. jún. 1. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából nem értem mi a kérdés? Nem tudod kifizetni az adókat, akkor?
2012. jún. 1. 10:17
 2/8 gomzoli ***** válasza:
Akkor vegyél autót, ha már meglesz rá a pénz, és van tartalékban még vagy 100 ezred, hogy a papírokat, és egy-két fontosabb szerelnivalót lerendezd. Addig nem marad más, mint akarni, bármilyen szar is az érzés.
2012. jún. 1. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kevés a pénzed ne vegyél autót,akkor se, ha magad szerelgetnéd.Az alkatrészeket akkor is megkell venned.Miután az eladó lejelentette az okmányirodán,hogy eladta az autót ,neked lesz kb.10napod,hogy átirasd.Különben megy neked a büntetés.Tehát muszáj átirarnod,de elötte biztositást kell rá kötnöd.Aztán fizetni kell még a Kw adót is.Inkább vegyél sok-sok pelenkát,popsi törlőt,baba holmit,mert az nagyonsokban lesz.A tgyást is több hónapos késéssel küldik,így lehet ,hogy több hónapig csak a te keresetetből fogtok élni .Nagyon sok lóvé a gyerekvállalás,autót nem fogsz tudni mellette fenntartani ennyi fizetésböl.Nekem most 4hónapos a gyerkőc,igy tudom mit beszélek.
2012. jún. 1. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a pároddal ahogy irod most is alig birtok meglenni. Ehhez pluszban még jön egy baba és akkor még szeretnél egy autót is? Hát nehéz ügy. Semmi más külső segitségre nem számithatsz? Szülők, rokonok? Mert ha nem, én most jelenleg 100%, hogy nem vennék autót. Meg egy 75 ezres autót nem hinném, hogy le lehet 50-re alkudni, főleg igy h gázszett is van benne, az sem volt két fillér. Aztán meg egy marutiról van szó, ami egy csöpp, gyenge autó, már-már egy koporsó. Egy esetleges balesetet nem élnétek túl benne. Helyedben halasztanám az autóvételt és pár hónap múlva vennék egy gázszettes ladát. Nagyobb, kényelmesebb, biztonságosabb, nehezebb mint a maruti.
2012. jún. 1. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 1. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
mondd meg a csávónak 20ezret adsz érte, mentse el a számod, ha megunta hírdetgetést hívjon fel, ismerek olyat akinek ez bejött
2012. jún. 1. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyan ez kereskedős, de ha jól értesz hozzá, nem fog tudni átverni. Ütött, kopott, csúnya ez is, de legalább nagyobb és Lada és gázszettes is. 79 ezerért. Ebből 100%, hogy lehet alkudni.

2012. jún. 1. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Az a Samara sem rossz, fékét javítani nem költséges (betét szett 3000, munkahengerek 1000/db, gumicső 500/db, rézcső 2000, főfékhenger 3000, talán valahol ereszt, vagy levegős, a hibás részt kell kicserélni) Még gondolkodok ezeken... Küldtem be 2 helyre önéletrajzot, mindkét helyre behívtak, remélem lesz valami jövedelmezőbb meló... Ha mondjuk 110_120 körül kapnék, nem gondolkoznék, hogy legyen megint kocsim.

Amúgy az volt az a Maruti, amit párral feljebb valaki linkelt, nincs szétrohadva, nálam igazán az a fő szempont...

2012. jún. 2. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!