Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen szteroidot lenne a...

Milyen szteroidot lenne a legérdemesebb szedni a gyúráshoz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 19:34
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
A szteroidokat már évtizedekkel ezelőtt adták a versenysportolóknak, tudományos módszerek alapján szakemberek. Titokban csinálták, hogy más nemzetek sportolóit a versenyeken legyőzhessék. A szteroidok káros hatásai azonban, csak évek múlva mutatkoztak a sportolókon. A bajaik változatosak voltak, de mindegyik visszaadta volna az összes érmét az elvesztett egészségéért. Ma már tilos alkalmazni, nem a tisztességtelen előnyszerzés miatt, hanem mert maradandó egészségkárosodást okoz. Titokban továbbra is használják azokon a fiatalokon akik "svájci négerek" akarnak lenni, de soha nem találkoztak a megnyomoritott volt sportolókkal.
2009. jún. 30. 20:22
 12/40 anonim válasza:
31%
Én szedtem szteroidot, mert beteg vagyok/voltam. Hidd el, nem jó! Minden szervet könnyedén tönkre tud tenni. Nagyon veszélyes és nehéz leszokni róla.
2009. jún. 30. 20:47
 13/40 anonim ***** válasza:
76%
Ha már megemlítettük, Arnold mesternek is volt egy szívműtétje emiatt, de egy kis szerencsével túlélte.
2009. jún. 30. 22:03
 14/40 anonim ***** válasza:
65%
aki szteroidot szed gyuráshoz az mind idiota!no comment...
2009. jún. 30. 22:03
 15/40 anonim ***** válasza:
63%
jó hogy a kérdésére nem érkezett válasz :S én sem értek vele egyet de ismerősök elmondása alapján a legjobb szer a decaduronabol nem biztos hogy így írják nem értek hozzá, hallásból ismerem. biztos hallotad már hogy valakire mndják hogy "dekázgat" ezt erre mondják. lehet lepontozni mert a kérdésre válaszoltam
2009. júl. 1. 14:25
 16/40 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok ,bocsi a neve decaduronabolin

[link]

2009. júl. 1. 14:26
 17/40 anonim ***** válasza:
41%
szerintem ne szedj szteroidot,mert aki azt szedi az puhap*cs!
2009. júl. 1. 18:03
 18/40 A kérdező kommentje:
Aki válasuzolt kérdésemre annak kössz. Csak érdeklődtem. Régóta gyúrok és csak megfordult a fejemben. kössz
2009. júl. 1. 18:26
 19/40 anonim ***** válasza:
72%

Először is kérdező,kérdezek:

1.Tisztába vagy a kajálás minden csínyjával?

2.Edzésed nagyon intenzív?Tartod a megfelelő pihenőt?

Pofázol edzésen?Súlyra figyelsz?

3.Szoktál piálni,drogozni?

1.Ha ezzel tisztába vagy,akkor tudod,hogy naturálba tömegeléskor kell 2-3g/tskg fehérje és 5-7g/tskg CH

Ez koxoláskor drasztikusan megnő értsd 4-5g/tskg fehérje és 9-10g/tskg CH,remélem érzékeled a különbséget.

2.Keményen edzel,tehát már a sírás környékezz az edzésen,és pakolod felfele a tárcsát akkor is amikor már kicsit ki vagy,tartod a 1-3 percet ez súlytól függ mekkorra súlyt mozdítsz meg és melyik izomcsoportot.

Beszélgetni lehetőleg ne,sőt TILOS,csak max pihenéskor.Súlyra maximálisan koncentrálj.

3.Remélem nem,vagay ha iszol csak mértékkel és nem egy üvegre gondolok most,ez szétvágja a felépített eredményeket.Drogról ne beszéljünk mer utálom.

Nah ezen kérdések után gondolkozz el mindenen,a melót nem lehet kikerülni tanulj meg enni,edzeni,hogy mi a jó neked.

Alapokkal legyél tisztába ez kb.olyan 6-7 év edzés múlt,én már lassan az 5.-nél vok,de még sokat kell tanulnom,és nem koxoltam még soha.

Ez egy másik út ami baromi kemény,sokkal nagyobb önfegyelmet igényel.

2009. aug. 17. 14:33
 20/40 anonim ***** válasza:
A durabolin sem túl káros még anyira sem mint a deka durabolin igaz nem is olyan hatásos de jobb ha felkészülsz a hatásága mert fájdalommal egyénértékű az az éhségérzet amit okoz de ez anyagonként változó mindenesetre a durabolin nem cseszi szétt a májat ha jól tudom májbetegek is kaphatják de ez nem jelenti hogy nincs mellékhatása csak nem olyan durva és nem is mondható drágának kezdő koxosnak ideális szerintem és nem vizesitt be mint más cuccok.De rendes tűvel kell beadni nem inzulinossal mert minden sterkót az izomba kell nyomni és vissza kell szívni a tűt hogy nem e jön vissza vér mert ha véletlen érbefut akkor 10 perc és halott vagy ez minden olajos inekcióra igaz mert a vérbe sem olaj sem levegő nem juthat ezért keress olyat aki be tudja adni mert nem játék ez a szunyogcsípés.Vagy kipróbálhatod a naposimot mint mindenki olcvó román és elég koszosz de azért hat és 2-300 darabba nem halsz bele semmi bajod sem lesz egyetlen kúrától mert a máj hihetetlenül jól tud regenerálódni de túlzásokba nem kell esni és nem kell piramisban szedned az egy elterjed hülyeség szerintem jobb ha szépen lassan felvezeted magadnak érezni fogod ahogy hat és akkor már nem kell emelned az adagot én max napi 4 szemet szedtem a kezdő szterkós mindet megérez a napi 12 vagy 16 szemnek semmi értelme.Ja eleinte én nem tudtam rendesen aludni és a szivverés is gyorsabb valamelyest tőle de 3-4 nap alatt hozzáál a szervezet.Remélem tudtam segiteni valamit ezek személyes tapasztalatok nem a legtapasztaltabb embertől de hülyeséget nem írtam mindenkinek a saját élete a saját döntései és ezért nem értem mit kárognak itt az emberek.
2009. szept. 30. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!