A kipufogótorkot mivel lenne értelme kezelni?
Vettem új kipufogóleömlőt az autóhoz.
De nincs kezelve semmivel csak 1 réteg szürke festékkel ami az első körre leég. Ezt onnan tudom hogy már vettem ilyet régebben.
Azon gondolkodok mivel lehetne kezelni ami bírja is a nagy hőingást és néz ki valahogy. Jó érzés belenézni a motortérbe ha az ember nem rozsdás szutykos alkatrészeket lát. Meg átláthatobb is. Hő álló fújós festékkel fújtam már le de az 1-2 év után lejön és rozsdásodni kezd. Nagyon csúnya lesz.. Mivel lehetne próbálkozni ami tényleg bírja is ezt az igénybevételt? Valami kémiai megoldás?
Nincs megoldás..illetve ha van is...az horror drága.
Az inox sem 100% rozsda mentes 800 C fok felett felgyorsul az oxidációja,és a "rozsdamentes" lemez szépen rozsdásodni fog az évek alatt.
A titánból készült kiömlő talán kibírja az extrém hő ingadozást és korróziót sok-sok évig,,de gondolom nem szánnál rá annyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!