50 helyett 61-gyel mentem, kiküldtek papírt? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kiküldtek egy egy papírt a rendőrkapitányságtól, hogy nyilatkozzak ki vezette az autót. Ha kitöltöm és leadom, akkor mi lesz? Megbüntetnek? Én úgy láttam, csak 65 km/h felett büntetnének elvileg.
De akkor most csak ki kell tölteni a papírt és leadni?
Bocsi, a kérdésért, de még szerencsére soha nem büntettek meg, nem is megyek gyorsan, csak itt elég bénán voltak a táblák, és még most sem értem amúgy a rendszert...de mindegy, lényegtelen is, csak az érdekel most hogyan tovább.
Köszi!
2012. máj. 22. 15:56
11/15 anonim válasza:
Így igaz. Küldd vissza azzal, hogy egy közeli családtag vezetett, és nem nevezed meg!
12/15 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne...DE!
Itt még csak nyilatkozni kel(lene)-itt van-e már ügyiratszám? Mert a szám alapján meg tudod nézni a neten a fényképet.
13/15 anonim válasza:
hm, jó kérdés, ez engem is érdekel ...:)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem volt még ügyiratszám, csak egy nyilatkozat.
2012. máj. 23. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!