Fogok tudni később így vezetni?
Figyelt kérdés
Autóban,távolsági buszon mindig rosszul leszek,mi lesz így,ha én fogok majd vezetni?2009. jún. 27. 22:08
1/8 Mirk válasza:
Én is voltam már néhányszor rosszul buszon és autóban egyaránt, azonban ha én vezetek sosincs ilyen problémám
2/8 anonim válasza:
Volt erről egyszer a Discovery-n egy film. Buszba ültettek embereket, és mentek a busszal jobbra-balra, gyorsítottak, lassítottak, mindezt egy jó pár percen keresztül. A buszon mindenki összehányta magát, kivéve a vezető. Aztán egy párszor vezetőt cseréltek, és azt tapasztalták, hogy a vezető sose lett rosszul. Azzal magyarázták a dolgot, hogy a vezető mindig tudta, hogy most kanyarodni fog, fékezni, gyorsítani, stb., tehát a vezető mindig tudta a következő manővert, így nem érintette váratlanul a dolog. Nos ebben lehet valami...
3/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,mondjuk városi járaton is néha rosszul leszek,pedig ott már csukott szemmel is ismerem az útvonalakat
de erről én is hallottam,hogy ha te vezetsz,egész más,csak kíváncsi vagyok,tényleg így van-e
2009. jún. 27. 23:03
4/8 anonim válasza:
szerintem ha a vezetésre koncentrálsz nincs baj.
5/8 anonim válasza:
nem lesz baj, mert a vezetésnél másra figyelsz, nem arra, hogy rosszul vagy, és te irányítod az autót, szóval bármikor lassíthatsz, stb.és tudni fogod, hogy mi következik, ezért nem lesz gond :)
6/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is így volt, később buszsofőr lett... :-)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
utolsó nagyon tetszik :D
2009. jún. 28. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!