Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Suzuki feltörés? Mást is...

Suzuki feltörés? Mást is ennyire megvisel, vagy én vagyok ilyen problémázós?

Figyelt kérdés

Egy megyeszékhely kertvárosában lakunk, autóban több éve ott figyelt egy cds, mp3-as rádió, ám ma reggelre valaki feltörte és elvitte. (ajtó felfeszít rádió kompletten elvisz)

Engem ez nagyon megviselt lelkileg:( Jobban bánt, mint az anyagi kár. Lehet valamit tenni? Tudom, hogy veszett fejsze, de hogy lehet könnyen túltenni magát az embernek ilyenen? Vagy gyenge vagyok?:(

18l

2012. máj. 16. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
A lejátszó előlapját ki kellett volna venni és elzárni a kesztyűtartóba hogy ne legyen szem előtt. Én tetettem riasztót az autómba elég vészes környéken lakok így volt már nem egyszer hogy felakarták törni de a riasztó egyből felkeltette a figyelmemet és a tolvaj is elszaladt.
2012. máj. 16. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon-nagyon megviselt volna!
2012. máj. 16. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon érzékeny vagy arra, hogy valaki illetéktelen járt a privát szférádban, akkor természetes, hogy megvisel. De nyugi, elmúlik, idő kérdése. És legközelebb tényleg vedd le az előlapot, mert darabokban sokkal kevesebbet ér a rádió (= nem éri meg annyira ellopni), mint így, egyben.
2012. máj. 16. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Még új korában kivettem, de hát már mindegy:( Olyan dühítő!
2012. máj. 16. 22:00
 5/10 Napkiraly ***** válasza:
olcsó kazettás régi blaupunkt, ami kódkártyával működik, pénzért se nyúlnak hozzá!
2012. máj. 16. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk egy lakás betörési kisérlet volt évekkel ez előtt. Valószínűleg megzavarták őket, mikorra a bejárati ajtót éppen sikerült szétfaragniuk, így nem vittek el semmit. Ennek ellenére hónapokig mindig erős szívdobogást kaptam, amikor valahonnan hazafelé menet a bejárati ajtóhoz közeledtem.
2012. máj. 16. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk anno amikor a suzukiban lévő rádi még jónak számított volt egy kis fém cucc, amit pont a a rádió elé lehetett pattintani :)

Persze már a műszerfalon lévő napszemüveg is többet ér mint az a rádió :D

De régen jó szolgálatot tett :)

2012. máj. 16. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Meglátod,nem a mp3 lejátszó hiánya lesz itt a legnagyobb baj.Nekünk tavaly törték fel egy éjjel mindkét Suzuki swiftünket,egymás mellett álltak az utcán,mindent szétturkáltak benne,rendőröket kihívtuk,mindent összekormoltak az ujjlenyomatvétel miatt,még 2 hónap múlva is volt,hogy megfogta a ruhánkat. Karosszériással megcsináltattuk,a 2db 50 ezerbe került,és egyik se tökéletes. Az egyik már 70-nél visít, a másiknál szerencsére csk 100 felett jön elő ez a kellemetlen hang.És a tudat,hogy ez bármikor előfordulhat!A múltkor mellesleg le is grafittiztek,szerencsére körömlakklemosóval lejött.
2012. máj. 16. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tedd túl magadat rajta.. A Swift, mint legelterjedtebb típus lesz lassan - ha még nem az - a kezdő, pitiáner autótolvajok és autófeltörők tanpályája. Ráadásul rém egyszerű azt is kinyitni...

A Focusomat nem egyszerű annyira, de amikor fél évesen (2005. dec. 23-án) kölcsönadtam jóanyámnak, akkor ez nem zavarta a ******okat: kiszúrták a bal első gumit, bekuurták féltéglával a jobb első ablakot és megléptek a táskájával. Azóta tudja hogy semmit sem hagyunk az utcán álló autóban (hiába csak fél órára hagyja ott), igaz ez egy jobb első üvegbe meg munkadíjba került. Meg abba hogy 80 km-t autózzak -5 fokban ablak nélkül, na az volt az izgalmas része.

2012. máj. 16. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom hogy megvisel.

Rossz érzés az hogy idegenek garázdálkodnak az ember tulajdonába. Olyasmi mintha a házát törnék fel az embernek.

Tedd úgy túl magad rajta hogy nem gondolsz rá csak anyagilag. Viszont a kocsi legalább megvan.

Valószínűleg primitív tolvaj lehetett aki ellopta a rádiót belőle mert a profik úgy nyitották volna ki hogy nem csinálnak anyagi kárt a bejutással. Sőt nagyon primitív lehetett az autókhoz se sokat érthetett a tettes. Mindenesetre bejelenthetted volna mikor felfedezted mert az elkövető a nyakamat rá hogy hagyott újlenyomatot a kocsiban. Ki tudja "lehet hogy már több helyszínen otthagyta a lenyomatát és ha valahol megbukik ül a te kocsidér is.

Most azon járjon az eszed hogy keríts egy olcsó jó szerelőt aki helyrehozza a károkat. És egy riasztót jó ha tetetsz az autóba. vagy ha nincs rá pénz legalább egy villogó ledet amiről az ilyen primitív söpredék azt hiszi riasztó és nemkockáztat. Fel a fejjel az autó legalább megvan.

2012. máj. 17. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!