Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen sisakot ajánlotok...

Milyen sisakot ajánlotok motorhoz?

Figyelt kérdés

Milyen sisakot ajánlotok motorhoz?

olyan olcsó kategóriára gondoltam max 20.000ft ért.

Fejméretem:57-58cm M-es

Inkább cross sisak kellene.

2012. máj. 6. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
zárt sisakot vegyél ne nyitotatt
2012. máj. 6. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:

20e-ért tökmindegy, az ócska mind.

Min. carbon / üvegszálas sisakot vegyél ha számít a fejed.

2012. máj. 6. 15:52
 3/10 waland ***** válasza:
Milyen motorra? Rendes motorra rendes bukót kell venni, az ilyen olcsó motowell, meg társai sisakok legfeljebb robogóra jók, de még inkább arra, hogy legyen valami a fejeden, ha elteszed magad. Nagyobb, gyorsabb motornál ne sajnáld a pénzt, mert az életed múlik rajta, hogy szétesik-e az aszfalton a sisak egy nagy esésnél.
2012. máj. 6. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
50-nél lefejeled az útpadkát robogóval akkor pont ugyan úgy kell a normális sisak, mintha 200-al zakózol a sztrádán.
2012. máj. 6. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne.....ha simsonozok akkor milyen sisak kéne?...vagy egyáltalán kell sisak smkp-ra?
2012. máj. 6. 17:30
 6/10 waland ***** válasza:
már fejeltem le robogóról az aszfaltot kínai sisakban, de a fejem nem sérült meg, és a sisak se repedt meg. Ettől még jobb, ha az ember normális sisakot vesz, csak kicsit (nagyon) aránytalan egy 60-80ezer Ft-os járműre 70ezres sisakot venni. De ami biztos, bármit veszel, lehetőleg zárt legyen! Ha nem zárt sisakban esem, ma nem lenne fél arcom.
2012. máj. 6. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:

A sisakot és a védőruhát nem a MOTORHOZ veszed hanem a saját TESTI ÉPSÉGED érdekében.

Robogóval vagy simsonnal is simán lehet úgy esni, hogy gagyi sisakban szétmegy a fejed vagy protektorok hiányában a gerinced...

Amit én minimum használok robogón, az a protektoros kabát, a jó sisak és a kesztyű.

Motoron erre még pluszba egy kemény műanyag protektoros csizma és egy boka - sípcsont - térd védős nadrág.

2012. máj. 6. 19:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Simo-hoz!Mondjuk az is megy 70-el.
2012. máj. 6. 19:16
 9/10 waland ***** válasza:
Akkor javaslom egészítsd ki a robogós készleted, mert amikor estem (50-el - esélyem sem volt lassítani) a fejem ugyan koppant, nem is kicsit, de a térdem viszont úgy eltört, hogy azóta se jött teljesen helyre.
2012. máj. 6. 21:28
 10/10 waland ***** válasza:
Ja, azt most nem is említem, hogy apám is túlélt nem kis esést, pedig ő akkor még 250-es MZ-n kiskőrösiben esett. Ne becsüld le ezeket a sisakokat, nem véletlen kapják meg a minősítést, kis sebességnél (70 alatt) nincs olyan sok hátrányuk, mint hiszed.
2012. máj. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!