Milyen GPS készüléket ajánlotok amely megfelelő árban és elfogadható minőségben is?
GPS-ben sose a márka számít.
Én 2 éve vettem a GPS-em 19.000-ft ért (valami noname alcor) és 2.000ft-ért hozzá egy memóriakártyát.
Soha nem volt vele semmi bajom. Egyszer mentem vele 350km-et és pontosan háztól házig vezetett. Pesten is tökéletesen mutatott mindent.
Mindig a szoftver és a térkép számít.
Többféle szoftver is kipróbáltam és az iGo szerintem a legjobb.
Ahogy látom nem vagy túl jártas a témában de a legtöbb számtech boltban lehetőség van pult alatt felrakni a gps-re másolt szoftvert ami ugyanúgy működik mint az eredeti.
Próbáld meg számtech boltban venni a GPS-t és nyugodtan kérdezd meg az eladótól, hogy nem e lehetne rá felrakni szoftvert olcsón. 90%-a azt fogja mondani hogy egy pillanat és 3000 ft-ért felrakja neked a másoltat. KB fél évente azért ajánlott frissíteni.
Le fognak hurrogni de sebaj, azért leírom.
ATD 318 a Media Markt-ból 9900ft+2000ft 2GB memóriakártya, arra netről (torrent vagy más) IGO8 felmásol, és örül.
Nekem ez 3 éve megvan,háztól házig pontosan működik. Netről (torrent stb) félévente frissiteni a térképet.
nekem Wayteq x920 van igo simán fut
-2gb belső mem
-windows ce6.0
-audio,video lejátszós
-5 colos képernyő
-bluetooth
-500MH core proci
stb
azóta van újabb verzió is asszem x950 bt az ára pedig 26000ft nekem 1,5 éve van meg tökéletesen kiszolgál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!