Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Működik a trükk? Valaki próbálta?

Működik a trükk? Valaki próbálta?

Figyelt kérdés
Van egy benzinkút a környéken, és azon gondolkoztam hogy amikor oda állok ugye tankolni, kiveszem a pisztolyt, és akkor ki engedi azt a kis kart ami a pisztolytartónál van.Na de mi van akkor ha én azt vissza nyomom és úgy veszem le a pisztolyt...esetleg úgy is lehet tankolni vagy csak akkor indul be a pumpa ha kiengedem azt a kis kart...nem lenne rossz ha lehetne játszani h úgy nyomok bele aztán ki engedem és valamennyi pénzért még rátankolok...értelmes válaszokat kérek!
2012. máj. 2. 01:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek nem trükk, hanem lopás a neve.
2012. máj. 2. 02:28
 2/8 anonim ***** válasza:

A rendszer automata.

Miután levetted a pisztolyt elindul a szivattyú és miután visszatetted (vagyis benyomtad az a kis pöcköt) leáll.

Újra csak a kútkezelő tudja indítani bentről.

2012. máj. 2. 06:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Az első hozzászóláshoz annyit tudnék fűzni, hogy nem a kérdéssel kapcsolatban írtál így értéktelen a válaszod.A másik meg az, hogy manapság mindegy hogy trükk vagy lopás...úgy is mindenki lop meg csal és trükközik, aki meg normálisan éli az életét le csövesedik.Ez megy itt sajnos...
2012. máj. 2. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kommentre válasz: én és családom vagyunk az ellenpélda. Teljesen becsületesen, munkából jó színvonalon élünk. Ha mégis valahogy el kezdenénk "csövesedni", azt hiszem, egyikünknek sem jutna eszébe "trükközve" tankolni, hanem inkább eladnánk, vagy olcsóbbra cserélnénk a kocsit. És ettől az életmódtól mi nem vagyunk cseppet sem boldogtalanabbak mint a trükközők. (Le lehet értékelni a választ - és akkor mi van?)
2012. máj. 2. 11:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Lehet színvonalasan élni valami olyan munkából ahol egész nap gürizik az ember, vagy valami felsőbb megfizetett állással esetleg.De többet érsz ha csalsz meg ilyesmi...csak nem ilyen pitiáner dolgokra gondoltam.Ismeretség kérdése plusz egy kis ész, nem egy ismerősöm van aki ilyenből full milliomos...
2012. máj. 2. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon elkeseredett lehetsz, barátom. De azért őszintén remélem, hogy ezt az életfilozófiát nem a szappanért hajolgatás és a beszélő közötti időben fogod újragondolni.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha működne is a trükk, tudd, hogy a benzinkutak pont a lopások elkerülése érdekében be vannak kamerázva. Amúgy meg borzasztóan olcsó trükk lenne és sokan így nyomnák, ha működne. Csakhogy az átfolyásmérőt így sem kerüli ki a nafta.

2012. máj. 2. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok el keseredett, élem a világom boldogan;)És különben meg csak kíváncsi voltam erre, egyébként se nagy kunszt...valaki lopni akar előtte 1kis szigetelő szalag a rendszámra aztán cső.
2012. máj. 3. 01:56
 8/8 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Te vagy nagyon fiatal vagy és jó értelemben hülye, vagy, (ami már gázabb..) felnőtt érett ember.

Fiatalság bolondság, egy hülyeségnek elmegy.. de ha az utóbbi akkor kib@szottul a filmek világában élsz.

2012. máj. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!