Holnap fogok elsőnek vezetni, oktatóm mondta hogy alapból a forgalomba fog kivinni elsőnek. Vélemények, tapasztalatok ilyesmiről?
Mostmár ezt meg is teheti január óta - nyilván rengeteget fog segíteni.
Én 8 éve csináltam jogosítványt és akkor is én vezettem ki a rutinpályára első alkalommal - szerintem nincs vele gond, azért ül az oktató melletted, hogy javítsa a hibáid.
Ugyanígy a mélyvízbe dobtak annak idején (rutint később vettük), de nekem nem szóltak előre. Talán az a jobbik eset, hiszen nem volt időm parázni. Inkább megtiszteltetésnek vettem, hogy ennyit kinéz belőlem. Sikerült is.
A pedálok nála is megvannak, viszont nagy sebességnél a kormánnyal óvatosan! Nekem 80-nál még nyomni kellett tovább.
Sok sikert!
ha annyit mondok, hogy az első munkanapomtól jobban be voltam fosva mint a közúti vezetéstől, akkor elmondtam mindent? :D
nyugi, ő azért van ott, h segítsen. nem a körútra fog vinni, hanem valami nyugis kis lakótelepre vagy parkolóba, ahol gyakoroljátok az elindulást, megállást, váltást, tolatást, parkolást, stb.
nem kell 200zal menned az autópályán meg sávot váltani a dugóban :D
sokkal jobb így, mintha valami ingerszegény, életszerűtlen rutinpályán rónád a köröket, hamarabb belejössz a vezetésbe, ha már első alkalommal tanulsz alkalmazkodni a többi közlekedőhöz.
egyébként is türelmes a többi autós a tanulókkal szemben.
hajrá! :D nekem pénteken lesz a vizsgám :D
Ez már ilyen :D Tavaly kezdtem csinálni a jogsit, de vezetni már ebben az évben, és engem is kivitt egyből forgalomba. Nem kell tőle megijedni. Vigyázni fog rád az oktató, ez a dolga. Nem fog egyből sokat kérni, először majd megnézi a tudásod, hogy eltudod-e indítani az autót, egy kis szalonozás, kuplung csúsztatás, sebességváltás, stb. Nem túl forgalmas helyen. Nyugi nem lesz semmi baj, élvezni fogod. :D Ne lepődj meg ha a kormányodat elkapja néha, mert ilyenkor még nem érezzük/tük, hogy mennyit kell rajta tekerni, hogy oda menjen ahova kell :D
Jó lesz hidd el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!