Vennétek BMW biciklit a gyereknek?
2012. ápr. 21. 19:15
11/11 anonim válasza:
Szia,
Szép a bringa, de én sem ilyet vennék. Én valami egyszerűbb, olcsóbb bringát vennék neki, de azért nem tescosat. Amíg ki nem növi, szerintem az sem megy tönkre. Emellett kisebb az esélye, hogy ellopják, elveszik tőle. Meglátja az ork, hogy BMW bringa van a gyerek alatt, simán elveszi tőle. Ja, és a gyerekek általában nem vigyáznak a bringára, letámasztják oda, ahova éppen jól esik, nem baj ha kopik a festék.
Gondolom szereted a lurkót, és igyekszel megadni neki mindent, és szerencsére meg is teheted. De szerintem egy gyereknek nem sok értelme van flancos bringát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!