Vennétek BMW biciklit a gyereknek?
2012. ápr. 21. 19:15
1/11 anonim válasza:
12 évig versenyeztem biciklivel, de hogy nem vennék ilyen noname-t 100.000 forintért az tuti!
Ha mindenképpen ennyi pénzért szeretnél a gyereknek biciklit venni, akkor vegyél egy Orbea, Specialized, Merida, Scott, Cube, Canondale...
Ezek jók:
scid=1104&gold_ses=&menuItemId=16311
Kell segítség?
2/11 tetro válasza:
nem, mert pillanatok alatt kinövi
3/11 anonim válasza:
Nem, csak Lamborghinit vagy Bugattit, a BMW az snassz.
4/11 anonim válasza:
Bmw márka bicajban ?
Én még a bmx-nél leragadtam.
Amúgy meg nem , mert Audis vagyok :-))
5/11 anonim válasza:
100.000-ért biciklit?
Mit szívsz ember (mert kérek belőle én is!)?
6/11 anonim válasza:
Még az hogy 100 ért biciklit!..
-De 100 ért Gyerekbiciklit!!! XD
Annyiért mire felnő tud venni rendes BMW BMW-t :D
7/11 anonim válasza:
talán ha spórolok tudok venni egy Bmw kulcstartót az első likből! :P De most látom van ott még 700e ért is BMW endúró bicikli.. Ö.... ö... izé..
8/11 anonim válasza:
Én 1 miliósat vennék havi 47.000 ből:P
De lehet kettőt! De két bicikli már luxus:P
9/11 claidheamohmor válasza:
Na most na. 100-at simán adnék bicikliért (többet is-amit össze tervezek rakni, előzetes kalkuláció alapján 185 a vége), de ezt nem. Parasztvakítás. De ha tele vagy pénzzel, akkor meg nem mindegy? :) Ez utóbbi esetben megkérdezném azonban a gyereket, hogy milyet akar, melyik tetszik.
10/11 anonim válasza:
Ennyi pénzért márkás kerékpárt is lehet venni. A BMW jó autómárka, de bicikliben névtelennek számít. Persze, ha csak a márkanéve miatt vennéd, szíved joga, de ár/érték arányban aligha ez az ideális választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!